Bedrock oyuncusuyum ve ışıkları falan güzel olan shaders arıyorum.
Baya yanılıyorsun bi 2 dk youtube yaz ''mcpe shader'' diye ara bence çıkar ve bilmiyorsanBedrock Edition'da shader yok diye biliyorum. Optifine veya türevi şeyler bedrock versiyonunda yok. Bu yüzden shader kurma gibi bir şans olmamalı.
Anladım dostum.Baya yanılıyorsun bi 2 dk youtube yaz ''mcpe shader'' diye ara bence çıkar.
mcpe=minecraft bedrock
mc=minecraft java
(kısacası pe pocket edition demek buda bedrock demek oluyor)
Bu kısmı biliyordum sadece Bedrock Edition'da shader açılabildiğini yeni öğrendim.(ve bunu biliyor olabilirsin ama ben sen bilmiyorsundur diye düşündüğüm için açıkladım)
@Gordrhain Sana demedim ki konuyu açana dedimAnladım dostum.
Bu kısmı biliyordum sadece Bedrock Edition'da shader açılabildiğini yeni öğrendim.
Bu siteyi deneKonuyu takibe alayım. Bana da lazım.
Beni etiketlediğin için yazdım.@Gordrhain Sana demedim ki konuyu açana dedim
Bu siteyi dene
MCPE 1.20 Shaders Archives
MCPE 1.20 Shaders are modifications that change the way the game’s graphics are rendered. Shaders can be used to add special effects to the game, such as more realistic lighting and shadows, improved water and terrain, and more. To use a shader in Minecraft Pocket Edition, you will need to...www.9minecraft.net
Çok özür galiba yanlış etiketlemişim konunun sahibini etiketliycektim yanlışıkla seni etiketlemişim özürBeni etiketlediğin için yazdım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.