Minecraft Bedrock Edition Alınır mı?

Tregrast

Hectopat
Katılım
16 Aralık 2018
Mesajlar
421
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar 9 yıldır ara vermeyen bir Minecraft oyuncusuyum. Bu sıralar çok fazla Bedrock Edition ile ilgili söylemler aldım ve merak ettim. Bugün Microsoft Store üzerinden Windows 10 Minecraft Edition deneme sürümü olarak indirdim. Normal Java sürümünü oynarken de hiç mod kuran biri olmadım, mod kurmayı da düşünmüyorum. Genellikle "Hypixel ve Badlion" gibi büyük sunucularda oynadım. Farkettiğim kadarıyla Minecraft Bedrock Edition kesinlikle akıcılık olarak daha iyi. İlginç kısmı ise şu; Minecraft'ın son sürümünde Java'da 80-140 FPS civarında oynuyorum. Bedrock Edition'u test ettiğimde 100-125 FPS civarında geziyordu ve Java'ya kıyasla neredeyse aynı FPS değerlerini almasına rağmen kesinlikle aradaki akıcılık farkı belli oluyordu. Ayrıca işin ilginç kısmı Java'da "Uzaklık Mesafesi: 16 chunks", Bedrock'ta ise "32 chunks". Yani grafik kalitesini artırmama rağmen Bedrock'taki FPS'im daha iyi. Artık sunucularda oynamaktan sıkıldığım için tek başıma oynuyorum. Tek kişi olarak oynamak için sizce Bedrock Edition almaya değer mi? Ayrıca arasındaki farkları belirtebilecek biri varsa sevinirim.

NOT: Minecraft hesabım orijinal (Java).
 
Bedrock Edition'da nasıl FPS'inize baktınız hocam? Söylermisiniz lütfen. Bende aldım ama merak ediyorum araştırdım internette bulamadım.
Ekran kartım Nvidia. GeForce Experience üzerinden FPS'i göster moduna ayarladım, ekranda oyun açıkken sağ üstte FPS gözüküyor.
 
Kesinlikle Bedrock alın. Zaten Mod da kurmuyorsunuz. Java optimizasyon özürlüsü.
Java =
80904556.jpg
 
Bedrock sürümünün PvP sistemi Java'ya göre biraz değişik. Bu fark dışında geri kalan her yerde bedrock daha iyi. Ayrıca Cubecraft, Mineplex gibi sunuculara da girebilirsiniz, her ne kadar tek kişilik oynamak için alsanız da.
 

Geri
Yukarı