Minecraft Bedrock Realm alınır mı?

699956

Centipat
Aylık 11.25 TL'ymiş, çok ucuz. Ben ve 2 kuzenim oynayacagız zaten maksimum 1 ay oynarız, 1 ay için alınır mı? Sıkıntı çıkarır mı?

Son düzenleme:
Biz arkadaşımla oynuyoruz memnunuz öyle ping falan da olmuyor. Sıkıntıdan kastınız ne hocam ?

Arkadaşlarım ile uzun süre kullandık, vanilla oyun için en stabil sunuculardan diyebilirim. Biz Java için kullandık ve fiyat olarak badava sayılır. Memnunduk. Zaten Bedrock sürümde keyifli olan vanilla oynamak ve fiyat bedava. Alıp geçin derim.

Biz arkadaşımla oynuyoruz memnunuz öyle ping falan da olmuyor. Sıkıntıdan kastınız ne hocam?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodan dolayı.

Arkadaşlarım ile uzun süre kullandık, vanilla oyun için en stabil sunuculardan diyebilirim. Biz Java için kullandık ve fiyat olarak badava sayılır. Memnunduk. Zaten Bedrock sürümde keyifli olan vanilla oynamak ve fiyat bedava. Alıp geçin derim.

Tamamdır teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Minecraft Realms hatası nasıl çözülür? Minecraft Realms hatası alıyorum ne yapmalıyım? Güncel böyle video gördüm.

Yani hocam bu tarz hatalar ile 1 belki 2 kez karşılaştım.

Oyun gayet ucuz, APK neden? Bir Minecraft servisi APK ile oynanamaz mantıken, ben denemedim.

Anladım sıkıntı yok o zaman.

Hocamlarım bu arada sadece benimki orijinal. 2 kuzenimin APK olur mu?

Hocamlarım bu arada sadece benimki orijinal. 2 kuzenimin APK olur mu?

APK son sürümse bir sıkıntı olmuyordu hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı