Minecraft Bedrock'a nasıl mod yapılır?

hiapar

Femtopat
Daha fazla  
Bu da yeni bir konu başlığı olsun. Şimdi ben az önce Doğukan Adal'ın yayınlarından bir kesiti izledim ve Bedrock sürümünün market bölümünde deli gibi para var. Ben de market place creator olmaya karar verdim ama mod yapmak için herhangi bir program bilmiyorum, aranızda bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu da yeni bir konu başlığı olsun. Şimdi ben az önce Doğukan Adal'ın yayınlarından bir kesiti izledim ve Bedrock sürümünün market bölümünde deli gibi para var. Ben de market place creator olmaya karar verdim ama mod yapmak için herhangi bir program bilmiyorum, aranızda bilen var mı?
Hocam bende bu konu hakkında bilgi almak istiyorum herhangi bir seçenek göremedim yüklemeyle ilgili, e-posta yoluyla gönderiliyor olabilir.
Modları kendiniz kullandığınız araçlarla manuel oluşturmanız gerekiyor. Bedrock için desteği olan bildiğim bir MCreator var işlerin hepsini içeren, onun dışında Paint, VSCode gibi araçlar ile halledebilirsiniz. Paylaşmak için ise ilk başka bir tane paketi kendiniz hazırlayın, sonra Microsoft Partner Center'den istek yollayın ve bu modu referans verin. Eğer onaylanırsa Partner Center üzerinden güncellemelerinizi ve yeni mod yüklemelerinizi yapabilirsiniz. Partner Center içerisinde Microsoft Store, Edge Addons gibi diğer mağazalar da var ve bu yüzden benim için alışma sürecinin biraz zaman aldığını söyleyebilirim. Daha detaylı spesifik bir bilgi istiyorsanız belirtirseniz yardımcı olurum.

Düzenleme: Ben en son kontrol ettiğimden beri baız değişiklikler yapmışlar. Anladığım kadarıyla bahsettiğim Partner programı şu anda yetkili paylaşıcılar ile yürütülüyor. Bu linkte aşağı kaydırırsanız yetkililerin linkleri mevcut: https://www.minecraft.net/en-us/partner

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı