Minecraft Better MC Mod Paketi Önerisi

Hammer Boy

Hectopat
Daha fazla  
Minecraft'ı modlu oynamayı seviyorum ve Better MC mod paketi hoşuma gitti fakat Better MC'nin bir sürü versiyonu var. Örnek: BMC2, BMC4, BMC2 FABRIC gibi. Bunlardan hangisini oynaması daha keyiflidir ve hangisi daha yüksek FPS verir. Çünkü iyi bir sistemim yok. 60 FPS versin yeter çünkü ekranım 60Hz zaten. (NOT: Tek Oyunculu oynamak için istiyorum)

Son düzenleme:
Minecraft'ı modlu oynamayı seviyorum ve Better MC mod paketi hoşuma gitti fakat Better MC'nin bir sürü versiyonu var. Örnek: BMC2, BMC4, BMC2 FABRIC gibi. Bunlardan hangisini oynaması daha keyiflidir ve hangisi daha yüksek FPS verir. Çünkü iyi bir sistemim yok. 60 FPS versin yeter çünkü ekranım 60Hz zaten. (NOT: Tek Oyunculu oynamak için istiyorum)

Ne tür mod paketlerinden hoşlanıyorsunuz? Roleplay mı? Teknoloji mi? Gerçekçilik mi?

Ne tür mod paketlerinden hoşlanıyorsunuz? Roleplay mı? Teknoloji mi? Gerçekçilik mi?
Better Minecraft mod paketlerinden biri işte. Ama Better Minecraft mod paketinin de çük fazla sürümü var. mesela Better Minecraft 4 (BMC4), Better Minecraft FABRIC 2 (BMC2 FABRIC) gibi. Bu sürümlerden hangisinde en yüksek FPS ve hangisinde daha çok eğlenirim?

Better Minecraft mod paketlerinden biri işte. Ama Better Minecraft mod paketinin de çük fazla sürümü var. Mesela Better Minecraft 4 (BMC4), Better Minecraft FABRIC 2 (BMC2 FABRIC) gibi. Bu sürümlerden hangisinde en yüksek FPS ve hangisinde daha çok eğlenirim?

En yüksek FPS'i BMC2 Fabric'de alırsın. Ama eğlenir misin orasını bilemem. Ayrıca sorduğum şey teknolojik mod paketlerinden mi hoşlanıyorsun yoksa RLCraft gibi gerçekçilikten mi? Ona göre mod önerisi yapacaktım.

En yüksek FPS'i BMC2 Fabric'de alırsın. Ama eğlenir misin orasını bilemem. Ayrıca sorduğum şey teknolojik mod paketlerinden mi hoşlanıyorsun yoksa RLCraft gibi gerçekçilikten mi? Ona göre mod önerisi yapacaktım.
Teşekkürler, ben better minecraft mod paketini bitirmek için açmıştım konuyu. Başka bir mod paketine gerek yok yani o yüzden Teknolojik mi yoksa RLCraft mı sorusuna yanıt vermemiştim.

Teşekkürler, ben better Minecraft mod paketini bitirmek için açmıştım konuyu. Başka bir mod paketine gerek yok yani o yüzden Teknolojik mi yoksa RLCraft mı sorusuna yanıt vermemiştim.

Emin ol fabricte Forge'a göre her türlü daha fazla FPS alırsın. Çünkü fabric modları daha hafiftir. Ama Forge modları ağır ve daha eğlencelidir. Bunu göz önünde bulundur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı