Pxn V10 Pro Direct Drive direksiyon seti alınır mı?

Logitech shifterı sadece PC'ye takabilirsin diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin ve Logitech'in kronik sorunları olduğunu söyleyenler var ben simtur elfreni ile birlikte satılan seti alacağım sanırım.
Evet Logitech shifter çok hassas ve dandik bir shifter. PC'ye takabilmek için de çevirici lazım normalde G29'ya direkt takılıyor. Değmez yani. Spardox yada Simtur vitesler en mantıklı seçimler bence. Hall effectli vites setlerine girince fiyat bayağı artıyor çünkü.

@AdvocateD Drive rs ile v10 birebir aynı değil mi? Benim bildiğim app drive rstede çalışıyor. İlan bu hocam. Çok temize benziyor.
V99 felaket tipsiz duruyor hocam. V10 görürsem onu alırım olmazsa bu ilanı.
Youtubeden baktım V997de app var. Onda varsa tahminimce drive rs+tada vardır.

Son düzenleme:
@AdvocateD Drive rs ile v10 birebir aynı değil mi? Benim bildiğim app drive rstede çalışıyor. İlan bu hocam. Çok temize benziyor.
V99 felaket tipsiz duruyor hocam. V10 görürsem onu alırım olmazsa bu ilanı.
Youtubeden baktım V997de app var. Onda varsa tahminimce drive rs+tada vardır.
V99'un direksiyonu yaklaşık 30 cm drift ve ETS için daha uygun. V10 Drive RS den bir tık daha kaliteli. Genel olarak aynılar ama. V10 Pro dışındakilerin hepsini al birini vur ötekine yani :)

@AdvocateD V10 pro zaten üst seviye hocam yorumsuz o. Çok fp duruyor zaten. Özellikle kontrol ederim hocam. Bu drive rste uygulama desteği varmı diye ama tahminimce vardır bakalım nasip.

@AdvocateD V10 pro zaten üst seviye hocam yorumsuz o. Çok fp duruyor zaten. Özellikle kontrol ederim hocam. Bu drive rste uygulama desteği varmı diye ama tahminimce vardır bakalım nasip.
Uygulama desteği var evet sadece mobil üzerinden kontrol ediliyor. Zaten sıkıntı da orada çoğu oyunda uyumsuzluk sıkıntısı çekeceksin bağlantı kopmaları yaşayacaksın. V10 Pro'da yeni yazılım desteği olmasaydı onu da önermezdim. Artık eski mobil uygulamayı güncellemiyorlar ama yeni yazılım sayesinde sürekli oyunlar için profil ayarları yapıyorlar.

@AdvocateD Dediğiniz doğrudur hocam. 2 oyun oynayacağım sadece ve arada bir oynayacağım benim için çok dert değil uyumsuzluk sorunu videoda adam diyor ki steamden olan hiç bir oyunda sorun yaşamadım diyor. Ancak epic vs. Desteklemiyormuş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı