Minecraft bitti mi?

Öyle bitecek bir oyun değil, bir sürü mod çıktı oyundan. Faction,Skyblock(Bu ikisininde devri bitti.) RPG gibi. Öyle kolay kolay bitmez de, keşke bu saydığım 3 oyun türüyle ilgili sunucu çıksaydı.

En son rp ciler yüzünden bırakmıştım. Sadece Single da Survival falan takılıyordum.

Hypixel 10k falan değil kardeşim sabah beşte oynamasan bazen 150k yı görebiliyor 500ms oynuyoruz o ayrı konu

Minecraft biterse bil ki kıyamet kopmuş demektir.

Evet, önceden çok oynanan oyunun güncellemelerinden bir şey gelmiyor. Ve evet, insanlar artık oyunun modlarını oynuyor. Sizce oyun şu an harcanıyor mu?
Valla hypixelin sadece skyblock'u 40k oyuncusu var şuan anlık olarak. Ne diyeyim? Hangi oyunun 40k oyuncusu var? Minecrfat kıyamete kadar bitmeyecek bir oyun.

Oyun bitmezde, Mojang aylarca yıllarca yatıp sonra kitlemiz ağlamasın diye orta boylu güncelleme çıkarmasalar. Adam akıllı kallavi güncelleme çıkarsalar her şey çok daha güzel olacak aslında.

Minecraft diğer oyunlara kıyasla farklı bir oyun kalır diye düşünüyorum. Umarım sonu Zula gibi olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…