Minecraft bitti mi?

Öyle bitecek bir oyun değil, bir sürü mod çıktı oyundan. Faction,Skyblock(Bu ikisininde devri bitti.) RPG gibi. Öyle kolay kolay bitmez de, keşke bu saydığım 3 oyun türüyle ilgili sunucu çıksaydı.
 
Oyun 1.7 sürümünden itibaren oyunculara PvP denen olayı bıraktı. Ki bende 6-8 yıldır PvP oynayan birisiyim. 1.8'de bu durumu biraz düzeltmeye çalıştır ama 1.8'i şu anki oyuncuların gözünde daha iyi hale getirdiler. 1.7 Kalmadı ama 1.8 bitmedi. Bu PvP gerçekten güzel bir şeydi ama Mojang bunu sevmiyordu. 1.9, 1.10 gibi sürümlerde bunu düzeltmeye çalıştılar ama olmadı. Oynayan oyuncusu sayısı sayılıydı. 1.16 zamanlarında yeni combat sistemi falan haberi gelince zaten millet ilgisini kaybetmeye başladı. Kısacası bu oyun kolay kolay ölmez. Ama öldü bile denebilir. Eskiden 100.000 oyuncu çeken Hypixel, günümüzde Avrupa sunucularını kapattıkları için 10K zor görüyor. Kısacası PvP ve MiniGame ağırlıklı sunucular hizmet vermeyi kesmediği sürece bu oyun ölmez.
Hypixel 10k falan değil kardeşim sabah beşte oynamasan bazen 150k yı görebiliyor 500ms oynuyoruz o ayrı konu
 
Evet, önceden çok oynanan oyunun güncellemelerinden bir şey gelmiyor. Ve evet, insanlar artık oyunun modlarını oynuyor. Sizce oyun şu an harcanıyor mu?
Valla hypixelin sadece skyblock'u 40k oyuncusu var şuan anlık olarak. Ne diyeyim? Hangi oyunun 40k oyuncusu var? Minecrfat kıyamete kadar bitmeyecek bir oyun.
 
Oyun bitmezde, Mojang aylarca yıllarca yatıp sonra kitlemiz ağlamasın diye orta boylu güncelleme çıkarmasalar. Adam akıllı kallavi güncelleme çıkarsalar her şey çok daha güzel olacak aslında.
 

Geri
Yukarı