Minecraft camı bağlantılı yapma

founderkral

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Minecraft'ta bunu yapmanın OptiFine ile mümkün olduğunu biliyorum. Ancak OptiFine 1.21 daha çıkmadı. Yapım aşamasında %85'te. Ben de Cam görünümlerinin bağlantılı olmasını istiyorum. Yoksa yaptığım Build'ler anlamsız olacak. Bir tane bağlantılı maden blokları yapan (bağlantılı netherite block, bakır bloğu vb.) Texture pack buldum ve kodlarını değiştirdim. MCMETA dosyası üzerinde değişiklik yaptım ama oyun içerisinde uygulanmadı. Bunu iki sebebi var: Ya kaynak paketi 1.17'den kalma olduğu için kodlarda karşılık bulamıyor; ya da kodlar, sadece maden bloklarına göre ayarlanmış. Bunu nasıl yapabilirim? Birçok cam texture Pack'i var ancak ben normal Minecraft texturelarını seviyorum. Bunu yapabilmemin yolu nedir?

Kod: (Bakır bloğu için yapılmış olan)

Kod:
{
    "ctm":{
        "ctm_version": 1,
        "type":"ctm",
        "layer":"SOLID",
        "textures":[
            "minecraft:block/copper_block_ctm"
        ],
        "extra":{
            "ignore_states":false,
            "connect_inside":true
        }
    }
}

Fabric kullanmayı düşünürseniz Continuity modu var. Blokları bağlantılı yapıyor.

Bir deneyin isterseniz.

Ayrıca OptiFine yerine bence artık Sodium'a geçmelisiniz. NVIDIA GTX 1650 ve üzeri ekran kartınız varsa Sodium ve Nvidium modları ile inanılmaz bir FPS artışı yaşarsınız.

Fabric kullanmayı düşünürseniz Continuity modu var. Blokları bağlantılı yapıyor.

Bir deneyin isterseniz.

Ayrıca OptiFine yerine bence artık Sodium'a geçmelisiniz. NVIDIA GTX 1650 ve üzeri ekran kartınız varsa Sodium ve Nvidium modları ile inanılmaz bir FPS artışı yaşarsınız.
Cidden sanki yaptığm her şeyi söylediniz :D. Fabric kullanıyorum zate. Sodium + DynamicFPS + Lithium kullanıyorum. Ayrıca ekran kartım da 1650'ye neredeyse eşit olan RX 6500 XT.

Nvidium modu için demiştim. Bu mod sadece NVIDIA kartlarda çalışıyor. Continuity modunu bir deneyin.
Modu yükledim kurdum şimdi denemek için açıyorum.

Hocam çalışmadı. Ayrıca önceden kurabildiğim Stay True kaynak paketini şu anda kuramıyorum. Stay True'yu aktif etmek istememde aktif olan tüm kaynak paketleri deaktif oluyor.

Stay True kaynak paketini en alt sıraya koyun.

1723925918517.png

Belirtmem lazımdı, Fabric Mods'un üzerinde en alt kısma. Yani Fabric Mods'tan sonra Stay True olacak. Üstteki Default Connected Textures paketini sola alın. Soldaki Glass Pane Culling Fix paketini sağa alın ve en üstte olsun.

Yine olmadı. Sıralamayı Glass Pane Culling Fix, Stay True, Fabric Mods, Varsayılan yaptım yine aynısını yaptı. Ayrıca Glass Pane Culling Fix'i En üste ve tek başına koyduğumda camlar birleşmiyor.

Bu kaynak paketini Realms dünyasında deniyordum ve tek oyuncuu dünyama geçtiğimde 2 saniyelik açıldı oyun ve crash yedi. ayrıca o dünyada da birleşmemişti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı