Minecraft "Could not find or load main class net.minecraft.client.main.Main"

İşletim sistemi
Windows 10

gRight

Hectopat
Merhabalar ben Minecraft'a playe bastığımda "Error: Could not find or load main class net. Minecraft. Client. Main. Main" hatası alıyorum. Birçok siteye baktım ama çözümünü bulamadım. Yardım eder misiniz?

Merhabalar ben Minecraft'a playe bastığımda "error: Could not find or load main class net. Minecraft. Client. Main. Main" hatası alıyorum. Birçok siteye baktım ama çözümünü bulamadım. Yardım eder misiniz?

Orjinalse destek verebiliriz değilse korsana destek vermiyoruz.

Artı -1 Eksi
Oyunum Orjinal ama yine o hatayı veriyo korsan indirdim arkadaşlarım öyle belki açılır dedi açılmadı , Javayı 251. sürümünü indirince daha farklı sorunlar çıkartıyo bende de java 7'nin 1 sürümü var

Oyunum Orjinal ama yine o hatayı veriyo korsan indirdim arkadaşlarım öyle belki açılır dedi açılmadı , Javayı 251. sürümünü indirince daha farklı sorunlar çıkartıyo bende de java 7'nin 1 sürümü var
Minecraft sürümünü değiştir mesela 1.7.10 vardı sanırsam onun gibi versionlarını değiştir daha stabil bir sürüm bul alpha sürümlerini oynama :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı