Minecraft cps nedir?

CPS: Click Per Second saniyede yaptığınız tıklama hızıdır bende şuan 7-8 arası fakatr Jitter Click - Double Click - Butterfly Click - Drag Click Gibi çok yöntem var alışırsınız merak etmeyin.

Yasak mı, gülmemek için kendimi yerlere vuruyorum hocam adam bir program indirip klavyeden makro tuşu belirlediğinde sunucular bir şey yapamıyor makro hızını bile ayarlayabiliyorsunuz.
Aynen öyle ve programın adi Fast Clicker, değil mi?

CPS: Click Per Second saniyede yaptığınız tıklama hızıdır bende şu an 7-8 arası fakatr Jitter Click - Double Click - Butterfly Click - Drag Click Gibi çok yöntem var alışırsınız merak etmeyin.

Kardeşim ben 5 cps adam 18 cps adam bir vuruyor taa karşı adaya uçuyorum kardeşim onu geçtim adminlerde bir şey demiyor ben bunu nasıl arttırırım?

Nasıl yükseltebilirim? Farem bayağı dandik.

Saniyede yapılan vuruş hızı, fareye ne kadar hızlı tıklarsanız kolunuzu ne kadar kopartırsanız o kadar fazla olur eğer laptoptaysanız hem klavyedeki Mouse'ya hem de kendi Mouse'nize basarak anlayabilirsiniz.

Nasıl yapabilirim? Ban sebebi mi ve hani program

Ban yemedim.

Klavye değil fare.
Marifet mi sanıyorsunuz? Makro kullandığınızı bile açık açık söylediniz. CS:GO'da hile açmakla Minecraft'da makro açmak aynı şey.

Benim Mouse'um Bloody T70 ve Bloody'nin programını indirip makro atadığımda 100-150 CPS rahat oluyor ama empati yapıyorum ve kullanmıyorum. Bu arada Bloody Mouse'unuz yoksa yazılmı indirmeyin çalışmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…