Şimdi de siz ego kasiyorsunuz. Çok guveniyorsaniz PvP atabiliriz. Ayrıca ağlarsınız falan da hoş değil.Craftrise'da oynayıp ego kasman aşırı komik bir şey. Sumo gibi 1v1 modlarında karşına w-tap yapan birisi gelse ya dokunamazsın ya da hile diye ağlarsın.
Evet ama zaten kullanmayı bilmiyorum.Buradaki kırmızı butonlardan mı? Eğer oysa makro diyebiliriz sanırım.
Hileciye neden bir şey anlatmaya çalıştık ki gene hilesini açıcak.Eğer önüne geçilemiyorsa yapacak bir şey yok o kadar adil ortam istiyorlarsa hileleri banlasınlar önce 10 saniyede bedwars maçım bitti.
Makro diyebilirizEvet ama zaten kullanmayı bilmiyorum.
Şimdi de siz ego kasiyorsunuz. Çok guveniyorsaniz PvP atabiliriz. Ayrıca ağlarsınız falan da hoş değil.
Şimdi de siz ego kasiyorsunuz. Çok guveniyorsaniz PVP atabiliriz. Ayrıca ağlarsınız falan da hoş değil.
Tamam aç şu hileni. Ne diyebiliriz ki.Her neyse bir el bedwars atayım.
Buradaki kırmızı butonlardan mı? Eğer oysa makro diyebiliriz sanırım.
Biz o oyuna para veriyoruz ve sen hile açıp insanları oyundan soğtuyorsun.5 Saniyede 66 tıklamaya ayarladım, CR de oynuyorum CPS sınırını aşar mı?![]()

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.