Minecraft Deluxe Collection ile normali arasında bir fark var mı?

648148

Centipat
Merhaba arkadaşlar Minecraft almayı düşünüyorum sitede bir Deluxe Edition var 629 TL'ye bir de normal Minecraft var 500 TL'ye aralarında bir fark var mı? Hangisini almalıyım? Diğer bir sorum benim orijinal Minecraft hesabım yok. Nereden oluşturacağım? Teşekkürler.

1600 minecoin.

- 5 harita.

- 5 Persona öğesi.

- 3 emote.

- 3 kostüm paketi.

- 1 görünüm paketi.
Onu alirsan ekstra bunları veriyor minecoin ile harita ya da skin alabilirsin.
Minecraft hesabın Microsoft hesabın olarak geçer ayrı hesap acmana gerek yok.

1600 minecoin.

- 5 harita.

- 5 Persona öğesi.

- 3 emote.

- 3 kostüm paketi.

- 1 görünüm paketi.

Benim Minecraft hesabım yok onu ne yapabilirim?

1600 minecoin.

- 5 harita.

- 5 Persona öğesi.

- 3 emote.

- 3 kostüm paketi.

- 1 görünüm paketi.
Minecraft hesabın Microsoft hesabın olarak geçer ayrı hesap acmana gerek yok.

Kendimiz skin yapamıyor muyuz veya cape gibi şeyler takılmıyor mu Launcher'daki gibi yeni PC'ye geçtim riske atmak istemiyorum.

Oyunu Microsoft Store üzerinden direkt Microsoft hesabınızla alabilirsiniz. Ayrıca skin değiştirme imkanı var. Sadece PC de oynayacaksınız normal versiyon almanızı öneririm diğer versiyon sadece kozmetik o kadar para vermeye gerek yok.

Oyunu Microsoft Store üzerinden direkt Microsoft hesabınızla alabilirsiniz. Ayrıca skin değiştirme imkanı var. Sadece PC de oynayacaksınız normal versiyon almanızı öneririm diğer versiyon sadece kozmetik o kadar para vermeye gerek yok.

Normal sitesindeki şeyde skin değiştirilmiyor mu ayrıca MC hesabı nereden oluşturabilirim?

Normal sitesinde dediğiniz şey oyunun orijinal sitesi mi? İnternetten skini PNG olarak indirip Minecraft sitesinden PNG'yi yükleyip değiştirebilirsiniz. MC hesabı derken Microsoft hesabı mı?

Normal sitesinde dediğiniz şey oyunun orijinal sitesi mi? İnternetten skini PNG olarak indirip Minecraft sitesinden PNG'yi yükleyip değiştirebilirsiniz. MC hesabı derken Microsoft hesabı mı?

Evet orijinal sitesi ondan alacağım MC hesabı derken oyunu aldığımda Minecraft hesabım yok onu nasıl kurabilirim yani.

Minecraft hesabı kalmadı artık hepsi Microsoft hesabıyla yapılıyor. Microsoft Store'dan oyunu alırsanız sıkıntısız bir şekilde oynayabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı