AxiBorea Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 1.038 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2022 #1 Selam arkadaşlar. Ben birazcık takılmak istedim ama birlik olmuşlar ve beni engelleyip beni sunucudan atmak istiyorlar ve 2012-2021 öncesine dönmemi istiyorlar. Konu troll değil. Bu resmen saçmalık. Bana yardım eder misiniz? Kanıt:
Selam arkadaşlar. Ben birazcık takılmak istedim ama birlik olmuşlar ve beni engelleyip beni sunucudan atmak istiyorlar ve 2012-2021 öncesine dönmemi istiyorlar. Konu troll değil. Bu resmen saçmalık. Bana yardım eder misiniz? Kanıt:
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.040 Makaleler 2 Çözümler 32 6 Haziran 2022 #2 Apple sunucusunda Türküm diye bana kıllı maymun diyorlardı, bunlar klavye başından kalkmayan insanlar kafana takma çok.
Apple sunucusunda Türküm diye bana kıllı maymun diyorlardı, bunlar klavye başından kalkmayan insanlar kafana takma çok.
AxiBorea Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 1.038 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2022 #3 F 16 Fighting Falcon dedi: Apple sunucusunda Türküm diye bana kıllı maymun diyorlardı, bunlar klavye başından kalkmayan insanlar kafana takma çok. Genişletmek için tıkla... Aynen. Bu kanıtlar bana yapılan haksızlığı ifşa edip ondan sonra sizden ne yapmam için tavsiye vermenizi istedim.
F 16 Fighting Falcon dedi: Apple sunucusunda Türküm diye bana kıllı maymun diyorlardı, bunlar klavye başından kalkmayan insanlar kafana takma çok. Genişletmek için tıkla... Aynen. Bu kanıtlar bana yapılan haksızlığı ifşa edip ondan sonra sizden ne yapmam için tavsiye vermenizi istedim.
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.040 Makaleler 2 Çözümler 32 6 Haziran 2022 #4 AxiBorea dedi: Aynen. Bu kanıtlar bana yapılan haksızlığı ifşa edip ondan sonra sizden ne yapmam için tavsiye vermenizi istedim. Genişletmek için tıkla... Bu sunucu onaylı Discord partner sunucusu mu?
AxiBorea dedi: Aynen. Bu kanıtlar bana yapılan haksızlığı ifşa edip ondan sonra sizden ne yapmam için tavsiye vermenizi istedim. Genişletmek için tıkla... Bu sunucu onaylı Discord partner sunucusu mu?
AxiBorea Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 1.038 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2022 #5 F 16 Fighting Falcon dedi: Bu sunucu onaylı Discord partner sunucusu mu? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Adı Minecraft.
F 16 Fighting Falcon dedi: Bu sunucu onaylı Discord partner sunucusu mu? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Adı Minecraft.
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.040 Makaleler 2 Çözümler 32 6 Haziran 2022 #6 AxiBorea dedi: Bilmiyorum. Adı Minecraft. Genişletmek için tıkla... Kullanıcıları Discord’a şikayet edebilirsiniz.
AxiBorea dedi: Bilmiyorum. Adı Minecraft. Genişletmek için tıkla... Kullanıcıları Discord’a şikayet edebilirsiniz.
509401 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 6.248 Çözümler 36 6 Haziran 2022 #7 Hocam tam olarak bir şey anlamadım. F 16 Fighting Falcon dedi: Kullanıcıları Discord'a şikayet edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer intihar sürükleme, ırkçılık gibi bir şey yoksa şikayet edemez Discord'da küfürde yasak değil.
Hocam tam olarak bir şey anlamadım. F 16 Fighting Falcon dedi: Kullanıcıları Discord'a şikayet edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer intihar sürükleme, ırkçılık gibi bir şey yoksa şikayet edemez Discord'da küfürde yasak değil.
AxiBorea Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 1.038 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2022 #8 Ben 2 gün önce Minecraft Discord sunucusuna gittim ama herhalde benim düzelmediğimi görmemişler ve benimle dalga geçiyorlar. Bu 3 fotoğraf kanıttır. 509401 dedi: Hocam tam olarak bir şey anlamadım. Hocam eğer intihar sürükleme, ırkçılık gibi bir şey yoksa şikayet edemez Discord'da küfürde yasak değil. Genişletmek için tıkla...
Ben 2 gün önce Minecraft Discord sunucusuna gittim ama herhalde benim düzelmediğimi görmemişler ve benimle dalga geçiyorlar. Bu 3 fotoğraf kanıttır. 509401 dedi: Hocam tam olarak bir şey anlamadım. Hocam eğer intihar sürükleme, ırkçılık gibi bir şey yoksa şikayet edemez Discord'da küfürde yasak değil. Genişletmek için tıkla...
509401 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 6.248 Çözümler 36 6 Haziran 2022 #9 AxiBorea dedi: Ben 2 gün önce Minecraft Discord sunucusuna gittim ama herhalde benim düzelmediğimi görmemişler ve benimle dalga geçiyorlar. Bu 3 fotoğraf kanıttır. Genişletmek için tıkla... Hocam ne dediniz dalga geçtiler.
AxiBorea dedi: Ben 2 gün önce Minecraft Discord sunucusuna gittim ama herhalde benim düzelmediğimi görmemişler ve benimle dalga geçiyorlar. Bu 3 fotoğraf kanıttır. Genişletmek için tıkla... Hocam ne dediniz dalga geçtiler.
AxiBorea Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 1.038 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2022 #10 509401 dedi: Hocam ne dediniz dalga geçtiler. Genişletmek için tıkla... Benim "Argonlandia" oyunu planım vardı oyun yaratmak istedim. Planı açığa vurdum ve 2 gün sonra dalga geçtiler. 2020 yılı mı burası arkadaş.
509401 dedi: Hocam ne dediniz dalga geçtiler. Genişletmek için tıkla... Benim "Argonlandia" oyunu planım vardı oyun yaratmak istedim. Planı açığa vurdum ve 2 gün sonra dalga geçtiler. 2020 yılı mı burası arkadaş.