Minecraft dünya haritası modunda daha geniş alan görme

Turkish Delight

Hectopat
Makaleler
1
Sadece gittiğim yerleri değil de çok daha büyük bir alanı görmek istiyorum. Modun ayarlarına baktım ama bir şey bulamadım. Farklı bir mod ve ya bu modda daha geniş alanı görebilmek mümkün mü?
mc.png

Sürüm: 1.21.10 Neoforge

Son düzenleme:
Mod sanırım Xaero's Minimap. Xaero's Worl Map indirebilirsiniz. İkisi beraber uyumlu çalışıyor. İndirdikten sonra dünyanı optimize etmen lazım,modun açıklamasında öyle yazmışlar bence açıklamayı bir oku.
Xaero's World Map Files kısmına gelip 1.39.17 for NeoForge 1.21.10 indirebilirsiniz.

Mod sanırım Xaero's Minimap. Xaero's Worl Map indirebilirsiniz. İkisi beraber uyumlu çalışıyor. İndirdikten sonra dünyanı optimize etmen lazım,modun açıklamasında öyle yazmışlar bence açıklamayı bir oku.
Xaero's World Map Files kısmına gelip 1.39.17 for NeoForge 1.21.10 indirebilirsiniz.
Attığım resim Xaeros modu. Optimize ettim ama maalesef aynı.

Attığım resim Xaeros modu. Optimize ettim ama maalesef aynı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
1:01 dakikadan izlemeye başla eğer gösterdiği yer (Open World Map) kırmızıysa boş bir tuşa ata.
Ayrıca chunky diye mod var onada bir göz at, ama 1.21.10 için sürümü yok diye biliyorum.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı