Minecraft E-posta Değiştirme Hatası

DoruC

Hectopat
Bugün 2. el Minecraft premium aldım. Hesabın şifresini adını değiştirdim ancak hesabın E-postasını değiştirmek isteyince şöyle bir yazı çıkıyor. "error! request denied. To get help with changing your e-mail address visit our Support Center. When contacting customer Support, make sure that you include your game purchase transaction ID. " hesabın E-postası da ben de ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
"Hata! İstek reddedildi. E-posta değiştirmek ile ilgili yardım almak için destek merkezini ziyaret edin. Destek ile iletişime geçerken oyun alım işlem numaranızı eklediğinize emin olun." diyor. Tek çözüm oyunun desteğine yazman gibi gözüküyor. E-postayı kontrol et, game purchase transaction ID elindeyse desteğe yaz.

Mojang ve Microsoft, 2. el satımları desteklememekle birlikte böyle bir duruma desteğini sunmamakta ve sorumluluk almamakta. Anlaşılırsa hesabın bloke edilme ihtimali bile var.
Baya eskiden Hükümler ve Koşullar, Gizlilik Politikası vs. hepsini baştan sona okumuştum.

Ayrıca e-postasını değiştirirken kayıtlı e-postaya link gönderir, oradan değiştirirsiniz.. Sizin o e-postaya erişiminiz var mı?

Mojang ve Microsoft, 2. el satımları desteklememekle birlikte böyle bir duruma desteğini sunmamakta ve sorumluluk almamakta. Anlaşılırsa hesabın bloke edilme ihtimali bile var.
Baya eskiden Hükümler ve Koşullar, Gizlilik Politikası vs. hepsini baştan sona okumuştum.

Ayrıca e-postasını değiştirirken kayıtlı e-postaya link gönderir, oradan değiştirirsiniz.. Sizin o e-postaya erişiminiz var mı?
Hesabın emaili bende zaten ancak güvenlik sorularını değiştirdiğim için şuan link gönderme gibi birşey olmadı.
"Hata! İstek reddedildi. E-posta değiştirmek ile ilgili yardım almak için destek merkezini ziyaret edin. Destek ile iletişime geçerken oyun alım işlem numaranızı eklediğinize emin olun." diyor. Tek çözüm oyunun desteğine yazman gibi gözüküyor. E-postayı kontrol et, game purchase transaction ID elindeyse desteğe yaz.
Purchase transaction ID nasıl birşeydir ?Sanırım bende olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı