Minecraft ekran kartını %25 kullanıyor

Makaleler
2
Minecraft ekran kartımı maks %25 kullanıyor üstünü göremiyorum. Chunks 19 GPU'yu daha fazla kullansın diye böyle yaptım ama bir fark olmadı. Shader packta yükledim durum aynı.
Ekran kartım: 1050 Ti.
İşlemci: i7700 HQ.
RAM: 8 GB.

DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar kurar mısın? Ve bütün sürücülerin güncel olduğundan emin ol. Ayrıca oyunu 1080P en yüksek ayalarda açıp değerleri tekrar kontrol et, bilgisayar yüksek performans modunda olsun. %25 çok az bir değer, bunları uygulayıp sonuçları söyler misin?
Aslında daha önce %10 %15 bir değer vardı nvidanın sitesine girdim kendi ekran kartımı arattım onun sürücüsünü indirdim daha sonra %25 oldu işlemcimin sürücleri güncel. Oyunun bütün ayarlarını maksimumda 1080 p ye nasıl alıcağımı bilmiyorum yazarsanız sevinirim.

Fotoğrafta %40 yazıyor ama o 1 saniye falan sürüyor hatta daha kısa çok ender olarak %40 çıkıyor sonra gine %25 %30 aralığına düşüyor.
Chunks 19.
1080P.

Dosya Ekleri

• msı afterburner.png
    msı afterburner.png
    36 KB · Görüntüleme: 42
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı