Minecraft for Windows olmasına rağmen Java Edition yok

emorato

Hectopat
Daha fazla  
Minecraft for Windows'um olmasına rağmen Java Edition'u alamıyorum fotoğraflardada mevcut daha fazla bilgi al kısmındaki adımları da uyguladım bir şey fark etmedi. Yardımcı olan herkese teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 4C0EA3BA-49D7-4935-A43B-095FB12F7D11.png
    4C0EA3BA-49D7-4935-A43B-095FB12F7D11.png
    778,3 KB · Görüntüleme: 124
  • EDA02440-C152-43F2-A15F-DDBE0E356587.png
    EDA02440-C152-43F2-A15F-DDBE0E356587.png
    887,2 KB · Görüntüleme: 101
  • D7C51007-271C-4388-82A0-A803ED542EC5.png
    D7C51007-271C-4388-82A0-A803ED542EC5.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 105
Son düzenleyen: Moderatör:
Mail adresinizi kontrol edin kod olarak gelmiş olabilir ayrıca eğer yeni aldıysanız zaten ayrı ayrı almanızın imkanı yok yani bir hata oluşmuş olabilir Microsoft'a veya Minecraft'a destek maili atın.

Mail adresinizi kontrol edin kod olarak gelmiş olabilir ayrıca eğer yeni aldıysanız zaten ayrı ayrı almanızın imkanı yok yani bir hata oluşmuş olabilir Microsoft'a veya Minecraft'a destek maili atın.

Yeni almadım 1yıl olmuştur.

Minecraft for Windows sürümünde sadece bedrock bulunuyor. Java için bundle paketini almalısınız.

Ücretsiz veriliyor yazıyor ama.

Mail i kontrol ettim hiçbir şey yok.

Son düzenleme:
Yeni almadım 1yıl olmuştur.

Ücretsiz veriliyor yazıyor ama.

Mail i kontrol ettim hiçbir şey yok.

Evet eğer eskiden Windows bedrock sahipsen ücretsiz Java veriliyor normalde direk hesabına düşüyor olması lazım eğer düşmemişse Minecraft'ın Microsoft Store sayfasına gir ve "ek ücret ödemeden yeni pakette al" gibi bir buton olup olmadığını kontrol edin eğer varsa tıklayın.

Evet eğer eskiden Windows bedrock sahipsen ücretsiz Java veriliyor normalde direk hesabına düşüyor olması lazım eğer düşmemişse Minecraft'ın Microsoft Store sayfasına gir ve "ek ücret ödemeden yeni pakette al" gibi bir buton olup olmadığını kontrol edin eğer varsa tıklayın.

Böyle bir buton var mıydı peki yoksa hayali olarakmı söylüyorsun anlamadım?

Şu linkten almayı dener misiniz?

Neden boşuna 200 TL ödeyeyimki ücretsiz veriliyor Java Edition bende Windows Edition vardı zaten.

Şu linkten almayı dener misini.

Tamam da al dediğiniz zaman gelmesi gerekiyor. Hatta normalde ona bile gerek yok.

Tamam herkesden özürdiliyorumnbaşka hesaptaymışım doğru hesaba girince görünüyormuş herkese teşekkür ederim bana yardımcı olduğu için.

Bu da kanıtı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı