Minecraft garıp olaylar

8,5 Yıllık Minecraft hakkında ileri bir bilgiye sahip bir oyuncuyum büyük ihtimalle yaşınız 8-10 yaş arası YouTube'da Herobrine ile ilgil video izledin ve gerçek sandın şimdide bizi Forum'da korkutmayamı çalışıyorsun .

Öyle bir şey yok her gün 1.8.9 giriyorum.

Kanka o daha da eskı bir surum ama gercekten vardı.

İstersen YouTube, ye Minecraft cave sounds yazıp dınle hatta oyun dosyalarında bıle bu sesler var.

Hayır, biz 1.16.4 versiyonundaydık. Zaten dedim ya arkadasım komut yazarak cagırmıs Dragon'ları.

Emin değilim dedim. Ama bir versiyonda altın kılıçla yapılıyordu. Yapıldığına eminim de hangi versiyon olduğunu hatırlamıyorum.
Beta 1.7.3 Sürümüydü o olay altın kılıcı elinde tutup Space+Shift+Sol tık gibi bişeydi sonradan FİX'lendimi noldu ama 2012-14 arası çok meşhurdu.

Troll veya şaka ya da kurgu olduğu belli zaten değil mi?

Öncelikle yanlış konudasın, o olan olayın Minecraft'la alakası yok muhtemelen arkadaşın seni kandırmış yada birisi servetini bulup konsola sızıp kendini op ladı ve creative geçip sizi trolledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…