Zoilist Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 320 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #1 Böyle diyor ama şifre ve e posta doğru. Acaba neden, yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ağustos 2021
atardamar Decapat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 466 Çözümler 2 Yer Ofis 31 Ağustos 2021 #2 Hesabınız çalınmış olabilir. Artı 0 Eksi
kayapater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2018 Mesajlar 1.215 Makaleler 5 Çözümler 6 31 Ağustos 2021 #3 Kopyala+yapıştır yaptıysanız elle girmeyi deneyin. Bir de resmi siteden kontrol edin. Artı 0 Eksi
Quikied Hectopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 1.701 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #4 Minecraft'ın kendi sitesinden mi aldınız hesabınızı, kendi sitesinden aldıysanız Microsoft üzerinden mi giriş yaptınız? Artı 0 Eksi
Minecraft'ın kendi sitesinden mi aldınız hesabınızı, kendi sitesinden aldıysanız Microsoft üzerinden mi giriş yaptınız?
KS KS Zoilist Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 320 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #5 atardamar dedi: Hesabınız çalınmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Ben bunu kullnalı 5 ay oluyor şimdi niye çalsın. Quikied dedi: Minecraft'ın kendi sitesinden mi aldınız hesabınızı, kendi sitesinden aldıysanız Microsoft üzerinden mi giriş yaptınız? Genişletmek için tıkla... Çekilişden aldım büyük ihtimalle ucuz pre sitelerinden v Mojang. Artı 0 Eksi
atardamar dedi: Hesabınız çalınmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Ben bunu kullnalı 5 ay oluyor şimdi niye çalsın. Quikied dedi: Minecraft'ın kendi sitesinden mi aldınız hesabınızı, kendi sitesinden aldıysanız Microsoft üzerinden mi giriş yaptınız? Genişletmek için tıkla... Çekilişden aldım büyük ihtimalle ucuz pre sitelerinden v Mojang.
Quikied Hectopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 1.701 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #6 Zoilist dedi: Ben bunu kullnalı 5 ay oluyor şimdi niye çalsın. Çekilişden aldım büyük ihtimalle ucuz pre sitelerinden v Mojang. Genişletmek için tıkla... Normaldir hocam. Artı 0 Eksi
Zoilist dedi: Ben bunu kullnalı 5 ay oluyor şimdi niye çalsın. Çekilişden aldım büyük ihtimalle ucuz pre sitelerinden v Mojang. Genişletmek için tıkla... Normaldir hocam.
KS KS Zoilist Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 320 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #7 Quikied dedi: Normaldir hocam. Genişletmek için tıkla... Nesen zaten ben çok oynamıyordum arkadaşımla beraber kullanıyordum arkadaşım çok oynuyordu ona girdi. Artı 0 Eksi
Quikied dedi: Normaldir hocam. Genişletmek için tıkla... Nesen zaten ben çok oynamıyordum arkadaşımla beraber kullanıyordum arkadaşım çok oynuyordu ona girdi.
Fodenist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 2.162 Çözümler 8 31 Ağustos 2021 #8 Zoilist dedi: Çekilişden aldım büyük ihtimalle ucuz pre sitelerinden v Mojang. Genişletmek için tıkla... Bende öyle kullanıyordum. Birkaç kere hesap gitti. Hesabın asıl sahibi geri alıyor hesabı. Artı 0 Eksi
Zoilist dedi: Çekilişden aldım büyük ihtimalle ucuz pre sitelerinden v Mojang. Genişletmek için tıkla... Bende öyle kullanıyordum. Birkaç kere hesap gitti. Hesabın asıl sahibi geri alıyor hesabı.
atardamar Decapat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 466 Çözümler 2 Yer Ofis 31 Ağustos 2021 #9 Fodenist dedi: Bende öyle kullanıyordum. Birkaç kere hesap gitti. Hesabın asıl sahibi geri alıyor hesabı. Genişletmek için tıkla... Aynen böyle. Artı 0 Eksi
Fodenist dedi: Bende öyle kullanıyordum. Birkaç kere hesap gitti. Hesabın asıl sahibi geri alıyor hesabı. Genişletmek için tıkla... Aynen böyle.
Maki Winchester Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2019 Mesajlar 1.626 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #10 Vallaha ben 2016 damı 2017 değil mi 70TL'ye orijinal sitesinden aldım hala duruyor calınmadı bir 10 TL'lik aldım arkadasıma 1 sene sonrasında girememeye basladı hesaba. Artı 0 Eksi
Vallaha ben 2016 damı 2017 değil mi 70TL'ye orijinal sitesinden aldım hala duruyor calınmadı bir 10 TL'lik aldım arkadasıma 1 sene sonrasında girememeye basladı hesaba.