Minecraft geçersiz oturum hatası

Calpix

Hectopat
Daha fazla  
Aynı evde, aynı internet üzerinden iki farklı bilgisayardan Minecraft oynamak istiyoruz fakat geçersiz oturum hatası alıyoruz.
Bir bilgisayardan dünyayı kurduk ve yerel ağda paylaşa bastık, daha sonra diğer bilgisayardan IP: Port şeklinde çok oyunculu kısmından bağlanmaya çalışınca "giriş yapılamadı: Geçersiz oturum (oyunu ve başlatıcıyı yeniden başlatmayı deneyin)" hatası ile karşılaşıyoruz.
Bu sorunun çözümü nedir?

(premium değil maalesef)

Sürüm nedir? Normalde bu hata sunucularda orijinal minecraft sahibi değilseniz olmalı. Güncel sürümde korsan oynuyorsanız engelleniyor olabilir.
sürüm 1.21.1 maalesef korsan oynamak durumundayım

Sürüm nedir? Normalde bu hata sunucularda orijinal minecraft sahibi değilseniz olmalı. Güncel sürümde korsan oynuyorsanız engelleniyor olabilir.
Eskiden aynı modem üzerinden girmek çok basitti, başka şekilde girme yolu yok mu?

Çok yavaş kalıyor aternos, aynı internet üzerindeyiz zaten daha basit çözümü yok mudur?

Server.jar ile kurmadım sunucuyu eski usül denedim fakat olmadı.
Yerel ağda paylaş ile mi yapıyorsunuz? Korsan olan minecraft’ta deneyin. Aynı internet üzerindeyseniz zaten çıkması lazım çok oyunculu’ya basınca.

Yerel ağda paylaş ile mi yapıyorsunuz? Korsan olan Minecraft'ta deneyin. Aynı internet üzerindeyseniz zaten çıkması lazım çok Oyunculu'ya basınca.

Aynen yerel ağda paylaşıyorum. Korsanda deniyorum zaten. Çok oyunculu kısmında çıkıyor diye biliyordum ben de eskiden öyleydi yani ama şimdi denediğimde çıkmadı. Sunucu ekle kısmından IP yazıp : Koyup yerel ağda paylaşa basınca çıkan portu yazıyoruz ve sonra sunucu gözüküyor yeşil olarak. Ama açmaya çalışınca dediği sorun oluyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı