Beyler hala mine(çöp)craft oynayan var mı? Küpten saçma sapan şey... Lego gibi.
Ben ww2 modlu kullanıyorum tavsiye ederim.Minecraft gayet sağlam oyundur, malum yoldan oynarım, binalar yaparım, eğlenirim hatta en çok eğlendiğim oyundur.
Çöp? Diğer ülkelerde eğitim amaçlı kullanıldığını biliyorsundur herhalde.
Ama ne amaçla acaba ?Türkiye'de de özel okullarda kullanılıyor.
Ben çöp olduğunu düşündüğüm için merak ettim oynayan var mı diye. Lego dediğim küçükken oynadığım legolar vardı onu kastettim. Yani boş yapma.Hem legoya hem de Minecraft'a laf atmaya başlamış birisi. Muhtemelen yeni ergenliğe girmiş, artık büyüdüğünü bağıra bağıra söylüyor ve tüm ilginin kendisine yönelik olmasını istiyor. Kıyamam.
Kitlesi.Neye göre çöp,kime göre çöp açıklar mısın?
Ve evet arada oynuyorum.
Ben çöp olduğunu düşündüğüm için merak ettim oynayan var mı diye. Lego dediğim küçükken oynadığım legolar vardı onu kastettim. Yani boş yapma.
Yazdıklarını dikkatli oku. Boş yapan ben miyim? Sen misin? Daha okuduğunu anlayamıyorsun.Ben çöp olduğunu düşündüğüm için merak ettim oynayan var mı diye. Lego dediğim küçükken oynadığım legolar vardı onu kastettim. Yani boş yapma.
Kitlesi.
Kitlesi.Neye göre çöp,kime göre çöp açıklar mısın?
Ve evet arada oynuyorum.
Ben kitlesini sevmiyorum. Sen git çizgi filmini izle.Senin zihniyetin bu kadar zaten, insanların oynamayı sevdiği kendinin sevmediğin şeye çöp diyemezsin, şimdi sen Zula falan oynuyorsundur. Oynuyorum ve oynamaya devam edeceğim.
Sonoyuncu ve craftrise girmez isen kitlesi kötü değil, bu iki sunucu velet kaynıyor. Al premium, gir bakiyim hypixel, burada ki veletler bile daha efendi. Sonoyuncu'da ki çocuk sürüleri mafya sanıyor kendilerini.Ben çöp olduğunu düşündüğüm için merak ettim oynayan var mı diye. Lego dediğim küçükken oynadığım legolar vardı onu kastettim. Yani boş yapma.
Kitlesi.
Sen de git sütünü iç yat. İnsanların görüşlerine değer vermeyeceksen burada "ayy maynkraft çöp, maynkraft oynamıyorum ben layf iz sıtreyngç oynuyorum ben ergenim " diye konu açmanın anlamı yok. Bu konunun açılma amacı bile belli değil, oyuna mı sövüyorsun kitlesine mi yoksa ikisine de mi? Profilinde ki yaş doğruysa ki yazdıklarınla eşleşiyor, bir şey demiyorum belli zaten bu ergen tripleri falan.Ben kitlesini sevmiyorum. Sen git çizgi filmini izle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.