Minecraft Hala Oynayan Var Mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hem legoya hem de Minecraft'a laf atmaya başlamış birisi. Muhtemelen yeni ergenliğe girmiş, artık büyüdüğünü bağıra bağıra söylüyor ve tüm ilginin kendisine yönelik olmasını istiyor. Kıyamam.
Ben çöp olduğunu düşündüğüm için merak ettim oynayan var mı diye. Lego dediğim küçükken oynadığım legolar vardı onu kastettim. Yani boş yapma.
Neye göre çöp,kime göre çöp açıklar mısın?
Ve evet arada oynuyorum.
Kitlesi.

Neye göre çöp,kime göre çöp açıklar mısın?
Ve evet arada oynuyorum.
Kitlesi.
Senin zihniyetin bu kadar zaten, insanların oynamayı sevdiği kendinin sevmediğin şeye çöp diyemezsin, şimdi sen Zula falan oynuyorsundur. Oynuyorum ve oynamaya devam edeceğim.
Ben kitlesini sevmiyorum. Sen git çizgi filmini izle.

Ben çöp olduğunu düşündüğüm için merak ettim oynayan var mı diye. Lego dediğim küçükken oynadığım legolar vardı onu kastettim. Yani boş yapma.

Kitlesi.
Sonoyuncu ve craftrise girmez isen kitlesi kötü değil, bu iki sunucu velet kaynıyor. Al premium, gir bakiyim hypixel, burada ki veletler bile daha efendi. Sonoyuncu'da ki çocuk sürüleri mafya sanıyor kendilerini.

Ben kitlesini sevmiyorum. Sen git çizgi filmini izle.
Sen de git sütünü iç yat. İnsanların görüşlerine değer vermeyeceksen burada "ayy maynkraft çöp, maynkraft oynamıyorum ben layf iz sıtreyngç oynuyorum ben ergenim " diye konu açmanın anlamı yok. Bu konunun açılma amacı bile belli değil, oyuna mı sövüyorsun kitlesine mi yoksa ikisine de mi? Profilinde ki yaş doğruysa ki yazdıklarınla eşleşiyor, bir şey demiyorum belli zaten bu ergen tripleri falan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı