Minecraft hangi versiyon alınmalı?

Şu Windows 10 xBox olaylarından hiç anlamıyorum. Windows'u da Microsoft hesabı olmadan kullanıyorum zaten. Diğer platfomlar veya modlama benim için önemli değil. Java için 130TL fazla vermeye değer mi? Bedrock daha performanslı diyorlar hem.
Açıkcası ama bir süre sonra normalden sıkılabilirsiniz. Java size sınırsız mod ve gelişim imkanı sunar, üstüne Technic Launcher, Badlion Client gibi şeylere de erişim sağlayabilirsiniz. Son olarak Multiplayer serverlar çok daha güzel, lagsız, akıcı ve kaliteli Java'da. Sırf Hypixel için bile alınır Java
 
Resmi sitede 2 seçenek var. Java ve Windows 10 sürümü. Bu Windows 10 dedikleri Bedrock mu oluyor? Java versiyonu 24 euro iken Windows 10 ise 85 TL. Bariz fiyat farkı var. İki sürüm arasındaki farklar nelerdir? Hangisini almak daha mantıklı?
Kesinlikle Java düşünmenize bile gerek yok her alanda bedrock ı geçiyor pvp, farm, mekanikler gibi şeylerde. Ayrıca bedrock Edition mc:pe pc edition.
 
Evet bende Java'ya girdim arada baya fark var. Hem FPS olarak hem de oynanış olarak. Her şey daha güzel ve akıcı gelmeye başladı. Bir sorum var ben Windows 10 Edition hesabım ile telefonumda oynayabilir miyim?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı