Çözüldü Minecraft hesabım çalındı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

332579

Kilopat
Makaleler
3
Merhaba. Birden Kaspersky Premium hesabımın Gmail'ini söyleyip bilgileriniz şu sitelere sızmış olabilir dedi. Sonra bildirimi sildim ve hiç önemsemedim. 1 gün sonra Minecraft hesabıma girmeye çalıştım ve şifre yanlış dedi. Ne yaparsam yapayım hesabımı geri alamadım. Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Microsoft hesabına taşmamış mıydınız? Mojang hesabı ise kurtarmanız zor geçmiş olsun. Bu oyunu satın alırken satın alma işlem kimliği veriliyor. Hesabın ilk sahibi bunu kaybetmeyip saklarsa yıllar sonra hesabımı kaybettim diye mojang ile iletişim kuruyor ve bu satın alma işlem kimliğini vererek hesabı geri alabiliyor. Siz istediğiniz kadar E-Postasını değiştirseniz bile.
Korsan launcher üzerinden nasıl premium şekilde oynuyorsunuz?
Hocam açıyorsunuz launcheri karşınıza böyle bir ekran geliyor:
1632910461041.png

Options kısmına tıklıyorsunuz ve oradan hangi hesap ile gireceğinizi seçiyorsunuz.
1632910491862.png

Premium moduna alarak premium hesap ile giriş yapabiliyorsunuz.

Microsoft hesabına taşmamış mıydınız? Mojang hesabı ise kurtarmanız zor geçmiş olsun. Bu oyunu satın alırken satın alma işlem kimliği veriliyor. Hesabın ilk sahibi bunu kaybetmeyip saklarsa yıllar sonra hesabımı kaybettim diye mojang ile iletişim kuruyor ve bu satın alma işlem kimliğini vererek hesabı geri alabiliyor. Siz istediğiniz kadar E-Postasını değiştirseniz bile.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı