Minecraft Hypixel'de ping nasıl düşürülür?

Daha fazla  
Arkadaşlar ben İstanbul'un Avrupa yakasında Hypixel serverinde 150 - 170 ping değeri alıyorum, haliyle PvP atmak çok zorlaşıyor. Bu pingi düşürmenin herhangi bir yolu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben İstanbul'un Avrupa yakasında Hypixel serverinde 150 - 170 ping değeri alıyorum, haliyle PvP atmak çok zorlaşıyor. Bu pingi düşürmenin herhangi bir yolu var mı?
Selamın aleyküm maalesef hiçbir yolu yok. PvP oynarken kaybetmeye çok takılmayın sunucunun büyük bir kısmı "Ghost Client" kullanıyor çoğu zaman kaybetmeniz normaldir iyi oyunlar.

Hocam Ghost Client ne işe yarıyor? Kendim Lunar Client kullanıyorum, arasında ne farklar var?
Ghost Client hile bildiğiniz aklınıza ne gelirse var Killaura, Aimbot, Nametags, ChestESP say say bitmez. Çok sevilen Murder Mystery oyununda bile katil kılıcı çektiği an Ghost Client kullanan çoğu kişiye katilin kim olduğu chatte sadece kendisinin görebileceği bir şekilde yazar. Hypixel'de bunu kullanan kişi sayısı çok fazla yasak olduğu için isim veremesem de küçük bir arama ile görebilirsiniz. O yüzden PvP kaybetmeye çok takılmayın sunucunun çoğu hile kullanıyor zaten.

(Not: Ghost Client diye virüs sokabilirler öyle ilk gördüğünüzü indirmeyin)

Ghost Client hile bildiğiniz aklınıza ne gelirse var killaura, aimbot, nametags, chestesp say say bitmez. Çok sevilen murder mystery oyununda bile katil kılıcı çektiği an ghost Client kullanan çoğu kişiye katilin kim olduğu chatte sadece kendisinin görebileceği bir şekilde yazar. Hypixel'de bunu kullanan kişi sayısı çok fazla yasak olduğu için isim veremesem de küçük bir arama ile görebilirsiniz. O yüzden PvP kaybetmeye çok takılmayın sunucunun çoğu hile kullanıyor zaten.

(Not: Ghost Client diye virüs sokabilirler öyle ilk gördüğünüzü indirmeyin)

Sağ olun hocam, benim öyle hile ile işim yoktur zaten, adil bir şekilde kendi emeğim ile kasmayı daha çok severim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı