Minecraft için amaç önerisi

Genelde belirli şeyler yapınca oyun sıkıyor ama uzun süre devam etmek istiyorum. Sizce nasıl bir amaç koymalıyım?
Modlu oynayarak yapabileceğiniz şeyleri artırın. İnternette The Kingdom of Daldar gibi bir sürü mod paketi var tecrübeniz yoksa. Orjinal Minecraft'ınız varsa virüs olaylarından sonra CurseForge üzerinden kurabilirsiniz.

Genelde belirli şeyler yapınca oyun sıkıyor ama uzun süre devam etmek istiyorum. Sizce nasıl bir amaç koymalıyım?

Modlu oynamak gerçekten sarıyordu eskiden şu an nasıl modlar var bilmiyorum ama hexxit gibi modlarla oynardık biz. Arkadaşlarınla daha da çok sarar. Ya da speedrun yapmaya kafa yorabilirsin tek bir dünyada oynamaktan bahsetmiyorsan.

Modlu oynamak gerçekten sarıyordu eskiden şu an nasıl modlar var bilmiyorum ama hexxit gibi modlarla oynardık biz. Arkadaşlarınla daha da çok sarar. Ya da speedrun yapmaya kafa yorabilirsin tek bir dünyada oynamaktan bahsetmiyorsan.
O paketlerden çok daha iyi yeni sürüm paketleri. Ama onların da tadı başka.

• Arkadaşlarınız olmalı.
  • Birbirinize alanlar ve görevler ayırmalısınız. Ancak çok katı olmaya gerek yok. Yine de kurallar koyun.
    • Mesela biri komple çiftliğe önem verecekse onunla alışveriş yapmak zorundasınız. Altın havuç yiyerek kendinizi düşünemezsiniz.
    • Farklı ticaret dalları oluşturun.
  • En önemlisi de modlar. Bir sürü mod var. Özellikle farm için çok kapsamlı güzel modlar var. Oyunda ekstra yemek modları var.
  • Kısaca arkadaşsız şahsi düşüncem çok sıkıcı. Beraber oynamanıza bile gerek yok ancak aynı dünyaya ikinizin de istediği zaman erişebilmesi önemli.

Atarikafa'nın paylaştığı modları deneyin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı