orem.d
Hectopat
Ekran küçük ise o zaman yapacak bir şey yok tabii.Çözünürlük düşürmek eğlenceyi büyük ölçüde kısıtlıyor bence.
Zaten ekranım aşırı küçük (laptop) düşürünce hiç göremiyorsun.
Ekran küçük ise o zaman yapacak bir şey yok tabii.Çözünürlük düşürmek eğlenceyi büyük ölçüde kısıtlıyor bence.
Sodyum mod kurun. Fps niz artacaktır. Optifineden 30 40 fps daha fazla.Çözünürlük düşürmek eğlenceyi büyük ölçüde kısıtlıyor bence.
shader kullanmanı önermem eğer illa kullanacaksan youtube'a fps booster shader pack yazsan çıkar ama bence hareket bulanıklılığı kullan shader yerineÖncelikle merhaba. Minecraft'ta shader kullanmak istiyorum fakat bilgisayarım oldukça eski ve ekran kartı hemen hemen yok. Yine de bir hava katsın diye basit bir shader kurmak istiyorum. Bu şekilde bir shader bulan varsa söyleyebilir mi şimdiden teşekkürler.
Hocam ben denedim sodium hiçbirşeye yaramıyor vanilla 60 FPS üstü alıyorum optifineda 200 sodium 80 FPS bile değil galibaSodyum mod kurun. Fps niz artacaktır. Optifineden 30 40 fps daha fazla.
Valla bende optifineden daha fazla fps alınıyordu. Sizi bilememHocam ben denedim sodium hiçbirşeye yaramıyor vanilla 60 FPS üstü alıyorum optifineda 200 sodium 80 FPS bile değil galiba
Evet bende bunu bı ara kullandım çok iyiHocam Chocapic13 toaster edition kullanabilirsiniz.
Hocam aslında o değişiyor galiba bazı bilgisayarlarda sodyum daha çok FPS veriyor optifinena göre ama benimde PC baya kötü ama zorlayınca gerekenleri yapınca görüş mesafesi 8 shader var ama 100 FPS vanillada 60 sabit bile değilValla bende optifineden daha fazla fps alınıyordu. Sizi bilemem
Ekranı ufaltmayacak kadar düşürün. Ben öyle kullanıyorum.Çözünürlük düşürmek eğlenceyi büyük ölçüde kısıtlıyor bence.
Sodyum mod kurun. FPS niz artacaktır. OptiFine'den 30 40 FPS daha fazla.
Hocam ben denedim sodium hiçbir şeye yaramıyor vanilla 60 FPS üstü alıyorum OptiFine'da 200 sodium 80 FPS bile değil galiba.
Biliyorum ama sodyumda shader var mıdır?
Normalde sodium kullanıcısıyım zaten.
Ekranı ufaltmayacak kadar düşürün. Ben öyle kullanıyorum.
Hocam bu mod ile sodyum ile shader kullanabiliyorsunuz.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.