Minecraft için ekran kartı gerektirmeyen shader

Öncelikle merhaba. Minecraft'ta shader kullanmak istiyorum fakat bilgisayarım oldukça eski ve ekran kartı hemen hemen yok. Yine de bir hava katsın diye basit bir shader kurmak istiyorum. Bu şekilde bir shader bulan varsa söyleyebilir mi şimdiden teşekkürler.
shader kullanmanı önermem eğer illa kullanacaksan youtube'a fps booster shader pack yazsan çıkar ama bence hareket bulanıklılığı kullan shader yerine

Hocam Chocapic13 toaster edition kullanabilirsiniz.
Evet bende bunu bı ara kullandım çok iyi

Valla bende optifineden daha fazla fps alınıyordu. Sizi bilemem
Hocam aslında o değişiyor galiba bazı bilgisayarlarda sodyum daha çok FPS veriyor optifinena göre ama benimde PC baya kötü ama zorlayınca gerekenleri yapınca görüş mesafesi 8 shader var ama 100 FPS vanillada 60 sabit bile değil

Sodyum mod kurun. FPS niz artacaktır. OptiFine'den 30 40 FPS daha fazla.

Biliyorum ama sodyumda shader var mıdır?
Normalde sodium kullanıcısıyım zaten.

Hocam ben denedim sodium hiçbir şeye yaramıyor vanilla 60 FPS üstü alıyorum OptiFine'da 200 sodium 80 FPS bile değil galiba.

Sanıım cihazın öelliğine göre değişiyor sodiumun chunk yükleme süreleri vs OptiFine'den daha hızlı.
Fakat OptiFine'de de özelleştirme ayarlar var.
Hngis daha iyi FPS veriyorsa onu kullanın tabii ki.

Ekranı ufaltmayacak kadar düşürün. Ben öyle kullanıyorum.

1 tık düşürdüm yine de görüş açısı aşırı ufalıyor (ilerisi çok bulanık ve göz ağrıtıyor ayrıca fov vs çok uzak hissettirdi.

Hocam bu mod ile sodyum ile shader kullanabiliyorsunuz.

Kanka bir şey soracağım bu mod ile her shader çalıştırılabiliyor mu yoksa özel shaderler mi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı