Minecraft için hosting önerisi

• Konuyu başlatan 583237
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 3.082

583237

Decapat
Biz şu anlık febzen bilişim hızmetlerini tercih etmeyi düşünüyoruz ancak sizin de fikrinizi almak isterim.

Ayrıca bilinmeyen bazı şirketleri söylemeyin.

Hocam ilk olarak Ryzen 5 veya i5 sunucuları kesinlikle almayın TPS sorunu yaşarsınız, eskiden Batihost ve Keyubu kullandım, aslında güzel hostingler ama şöyle bir sorun var premium VDS'lerini alıp DDoS ve grief korumasını satın almanız lazım, yoksa nullping crasher gibi basit şeyler ile sunucuyu düşürebiliyorlar,
Özetle öneri olarak bence iyi olduğunu düşündüğüm hostingler: Batihost, Keyubu, SourceBilişim
Asla tercih etmemeniz gerekenler: Saganetwork, natchhost, Rabisu,

Hocam ilk olarak Ryzen 5 veya i5 sunucuları kesinlikle almayın TPS sorunu yaşarsınız, eskiden Batihost ve Keyubu kullandım, aslında güzel hostingler ama şöyle bir sorun var premium VDS'lerini alıp DDoS ve grief korumasını satın almanız lazım, yoksa nullping crasher gibi basit şeyler ile sunucuyu düşürebiliyorlar,
Özetle öneri olarak bence iyi olduğunu düşündüğüm hostingler: Batihost, Keyubu, sourcebilişim.
Asla tercih etmemeniz gerekenler: Saganetwork, natchhost, Rabisu,

Saganetwork'de bizzat çalışmışlığım var maalesef kötüler.

Hangi hostingi tercih ettiniz acaba? Bende 2-4 kişilik bir server için hosting arayışındayım. Şu an nacsshost kullanıyorum fakat ciddi tick sorunu var, yetkili arkadaşlar da sağ olsun 2 gün sonra dönüş yapıyor.

Treas host kullanıyorum hocam ama güvenmiyorsanız Keyubu batıhost öneririm.

Hangi hostingi tercih ettiniz acaba? Bende 2-4 kişilik bir server için hosting arayışındayım. Şu an Nacsshost kullanıyorum fakat ciddi tick sorunu var, yetkili arkadaşlar da sağ olsun 2 gün sonra dönüş yapıyor.

Hangi hostingi tercih ettiniz acaba? Bende 2-4 kişilik bir server için hosting arayışındayım. Şu an nacsshost kullanıyorum fakat ciddi tick sorunu var, yetkili arkadaşlar da sağ olsun 2 gün sonra dönüş yapıyor.

Nacsshostu birkaç yıl önce kullandım ve hala kendilerini geliştirememişler. Stokları olmadan Ryzen sunucu satıyorlar. Discord sohbetlerinde insanların 1-2 hafta sunucu teslimi için beklediğine çok kez şahit oldum. Bahsettiğiniz gibi desteklere 2-3 günde dönüş sağlıyorlar. Nacsshost ile ilgili deneyimlerim bu şekildedir. Pek tavsiye etmem.

Nacsshostu birkaç yıl önce kullandım ve hala kendilerini geliştirememişler. Stokları olmadan Ryzen sunucu satıyorlar. Discord sohbetlerinde insanların 1-2 hafta sunucu teslimi için beklediğine çok kez şahit oldum. Bahsettiğiniz gibi desteklere 2-3 günde dönüş sağlıyorlar. Nacsshost ile ilgili deneyimlerim bu şekildedir. Pek tavsiye etmem.
Arkadaşın tanıdığı var diye burayı tercih etmiştik, 1 hafta sunucu beklemişliğim var. Reziller cidden, bir daha suratına bakmayacağım bir hosting oldu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı