Minecraft için hosting önerisi

B

Bildirimi görünce çok şaşırdım ☺️
Ben size deneyiminizi sormadım ki, önerdim sadece. Çünkü, çocuklarım için ben burayı kullanıyorum. Oldukça da iyi kalpliler. Ne zaman yazsam sanki patronlarıymışım gibi ilgileniyorlar benimle.

Bende ara sıra öneriyorum işte, bol bereketli satışları olur inşallah.

Bu sektör öyle bir sektör değilki hocam. Eski durumlarda önemli.

B

Bu sektör öyle bir sektör değilki hocam. Eski durumlarda önemli.

Çocuklar(Muhtemelen yaşınızın iki katında bir yaştayım), bunlar şirket. Şirketler zamanla gelişir, büyür. Bu kız arkadaş değil ki geçmişini dert ediyorsunuz. Migros gibi markalarla partner olmak öyle kolay bir şey değil. Çocuklar işlerini iyi yapıyor demek ki, şuan benim memnuniyetimden de bu oldukça anlaşılır.

Ama tabii ki geçmişte kötü, güncelde kötü bir yerle çalışıyorsanız kesinlikle oradan ayrılın. Çünkü, insanlar zamanla kendilerini geliştirirler. Eğer bunu yapabilecek kapasiteleri yoksa, bir hayır göremezsiniz.

Sonuç olarak iyiler mi var mı? Evet, iyiler. Bu kadar ön yargıya gerek yok.

Çocuklar(Muhtemelen yaşınızın iki katında bir yaştayım), bunlar şirket. Şirketler zamanla gelişir, büyür. Bu kız arkadaş değil ki geçmişini dert ediyorsunuz. Migros gibi markalarla partner olmak öyle kolay bir şey değil. Çocuklar işlerini iyi yapıyor demek ki, şu an benim memnuniyetimden de bu oldukça anlaşılır.

Ama tabii ki geçmişte kötü, güncelde kötü bir yerle çalışıyorsanız kesinlikle oradan ayrılın. Çünkü, insanlar zamanla kendilerini geliştirirler. Eğer bunu yapabilecek kapasiteleri yoksa, bir hayır göremezsiniz.

Sonuç olarak iyiler mi var mı? Evet, iyiler. Bu kadar ön yargıya gerek yok.

Ön yargı yapmamış. Profesyonel olarak bu sektörü yakından takip ediyorum. Eskiden kötüydü şimdi daha iyi. Kendileri şu an iyidir kötüdür bir şey diyemem müşterisi var memnun ama önceden kötüydü ilk müşterilerindenim ben tercih etmem açık ve net yani.

Karalama amaçlı söylemiyorum tabiki bunu uygun fiyata hizmet sunuyorlar.

Ön yargı yapmamış. Profesyonel olarak bu sektörü yakından takip ediyorum. Eskiden kötüydü şimdi daha iyi. Kendileri şu an iyidir kötüdür bir şey diyemem müşterisi var memnun ama önceden kötüydü ilk müşterilerindenim ben tercih etmem açık ve net yani.

Karalama amaçlı söylemiyorum tabiki bunu uygun fiyata hizmet sunuyorlar.

Ön yargı tabii ki, farkında değilsiniz muhtemelen. Takılmayın böyle şeylere. İyiyse iyidir, kötüyse kötüdür.

Hatalarından ders alıyorsan, gittikçe daha iyisini hedefliyorsan senden daha iyisi yoktur. Sektörel anlamda tabii ki sizden geri kalıyorum. Ama bende ilgiliyim yani 😄. Bakın, önemli olan her zaman güvenilirliktir.

Her neyse, iyiye iyi. Kötüye kötü demeyi bilmeliyiz. Şuan için sizinde söylediğiniz gibi iyiler ve insanlar mutlu. O yüzden, çocukların ekmeğiyle oynamayalım. İyi akşamlar..

Hangi sürümü kullanacaksınız. Eğer çok yüksek değilse Xenon sağlayıcıları sağlam olabiliyor. Onun dışında oyunlayici sitesine bakın ayda 1 kez kesinti yaşadım 1 saat gibi bir şey.
Yetkilisi Samet Turan mı Turan Taha mı? Samet ise alınabilir fakat Turan Taha ile pek iletişimim olmadı, bir kez sorun yaşamıştım bakiye tarafında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı