Minecraft için kaç GB RAM yeterli olur?

canris

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, modlu Survival oynuyorum ve 6 GB otomatik RAM verilmiş durumda. 32 GB RAM kullanıyorum. Sizce kaç GB RAM vermem doğru olur? Düşük RAM verirsem sistemin ısınmasına sebep olur mu? 300'e yakın mod kurulu.

8GB idealdir. 4GB'de optimizasyon modlarıyla oynanabilir. Sisteminize göre güzel shader'lar kurabilirsiniz. 32GB Ram ile 3D Animasyon yapıyorlar Minecraft mı sorun çıkartacak?

En az 16GB verin bence. Zaten arkaplan için 16GB yeter artar bile.

300'e yakın mod için 6-8 GB RAM yeterli olur.

8 GB idealdir. 4 GB'de optimizasyon modlarıyla oynanabilir. Sisteminize göre güzel Shader'lar kurabilirsiniz. 32 GB RAM ile 3D animasyon yapıyorlar Minecraft mı sorun çıkartacak?

Shader kurmak istiyorum fakat bu kadar moddan dolayı mı bilmiyorum ama 85 dereceyi görüyor sistemim bazen. RAM ile mi alakalı acaba? Bir de coğu shader parlak geliyor gözüme ideal bir shader bulamadım.

300'e yakın mod için 6-8 GB RAM yeterli olur.

8 GB'dan fazlasını verirsem sistemde yavaşlama olur mu? Ve ısınma olayı RAM ile alakalı mıdır?

Merhaba, modlu Survival oynuyorum ve 6 GB otomatik RAM verilmiş durumda. 32 GB RAM kullanıyorum. Sizce kaç GB RAM vermem doğru olur? Düşük RAM verirsem sistemin ısınmasına sebep olur mu? 300'e yakın mod kurulu.
6-8 GB ram kafidir. Eğer multiplayer olarak oynamak istiyorsan kişi başına 2 ram faydalı olur.

Shader kurmak istiyorum fakat bu kadar moddan dolayı mı bilmiyorum ama 85 dereceyi görüyor sistemim bazen. RAM ile mi alakalı acaba? Bir de coğu shader parlak geliyor gözüme ideal bir shader bulamadım.
Muhtemelen Modlardan dolayı ısınma oluyor. Bu kadar modu hangi amaçla indirdiniz bilmiyorum. Bu yüzden tek tavsiyem işlemcide sucuk pişirip yiyin.

8 GB'dan fazlasını verirsem sistemde yavaşlama olur mu? Ve ısınma olayı RAM ile alakalı mıdır?

Zannetmiyorum. Isınma olayı da RAM ile alakalı değildir gibi. 300 mod işlemcinizi epey yoracaktır. Isınması normal eğer soğutmanız yeterli değilse.

ComplementaryUnbound kurabilirsin shader olarak

Dosya Ekleri

• 1744929034561.png
    1744929034561.png
    1,6 MB · Görüntüleme: 25

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı