Arch tabanlı bir dağıtım kullandım fakat sıkıntı çıkardı. Oyuna mod kurunca hata veriyordu. Arch tabanlı olmayan bir Linux dağıtımı önerebilir misiniz?
Xubuntu Core.Arch tabanlı bir dağıtım kullandım fakat sıkıntı çıkardı. Oyuna mod kurunca hata veriyordu. Arch tabanlı olmayan bir Linux dağıtımı önerebilir misiniz?
RTX 3050 gibi kötü bir ekran kartıyla Windows'ta 500 FPS alırken Linux'ta 1120 FPS alıyorum. İkisi de 1.20 ve aynı modlarla.Windows daha performanslı.
Linux Mint Cinnamon öneririm ama sistem özelliklerinizi söylerseniz daha iyi öneri verebilirim.Arch tabanlı bir dağıtım kullandım fakat sıkıntı çıkardı. Oyuna mod kurunca hata veriyordu. Arch tabanlı olmayan bir Linux dağıtımı önerebilir misiniz?
Windows daha performanslı.
RTX 3050 gibi kötü bir ekran kartıyla Windows'ta 500 FPS alırken Linux'ta 1120 FPS alıyorum. İkisi de 1.20 ve aynı modlarla.
Linux Mint Cinnamon öneririm ama sistem özelliklerinizi söylerseniz daha iyi öneri verebilirim.
Arch tabanlı bir dağıtım kullandım fakat sıkıntı çıkardı. Oyuna mod kurunca hata veriyordu. Arch tabanlı olmayan bir Linux dağıtımı önerebilir misiniz?
Garip. Evdeki eski Pentium E6700'ümde FPS değerleri tam tersi.Ben Pentium G3250 ile Linux'da 40FPS alırken maximum Windows'da sabit 60 alıyorum.
Pardon, unutmuşum yazmayı.Linux Mint Cinnamon öneririm ama sistem özelliklerinizi söylerseniz daha iyi öneri verebilirim.
Linux Mint Cinnamon önerim hâlâ geçerli. Fedora tabanlı olan Ultramarine Linux'u da kullanabilirsiniz. Ultramarine, Fedora'dan telemetrinin kaldırıldığı ve kurulumda NVIDIA sürücüsünün hazır sunulduğu bir dağıtımdır.Pardon, unutmuşum yazmayı.
Ryzen 3 3200U
8 GB RAM
256 GB SSD
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.