Minecraft için mod önerisi

ScorFy

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Xigmatec Grip 650W // MSI B560M A Pro // MSI RTX 3060 12GB Ventus 2X OC // 11400F // Gskill 3200 MHZ // Kingston NV2 1 TB + 500 GB Samsung 870 EVO + 500 GB Toshiba HDD 2.5 inch // SteelSeries Aerox 3 Wireless // JBL Quantum 610 // G213 Prodigy // Asus VG258QR + MSI MP241X // Logitech G923 + Shifter
Merhaba arkadaşımla birlikte Minecraft'ta modlu Survival'a başlayacağım. Daha öncesinde hazır mod paketleri ile yaptık ancak anlaşılması zor ve keyifsiz olmuştu. Şimdi ise sıfırdan kendi seçtiklerimizle başlayacağız. Temel modlar dahil olacak şekilde neler önerirsiniz?
Şu anda eklemekte hemfikir olduğumuz şeyler: Chisel, CompactStorage, Vien Miner, JEI, Enderio
Uyumluluk konusunda sorun çıkarmayacak modlar olursa sevinirim.

modlarla uyumlumu bilmiyorum ama epicfight ve miracleofweapons indirin. Bu ikisi uyumlu saldırı modları. Epicfight olmadan miracle indiremezsiniz haberiniz olsun. Moblarla pvp vs. atarsanız güzel oluyor ve iskeletler kılıç vb. aletler taşıyabiliyor bu aletleri onlardan düşürüp elde edebiliyorsunuz

elyta modu olarakta do a barrel roll indirebilirsiniz kaliteli bir moddur

modlarla uyumlumu bilmiyorum ama epicfight ve miracleofweapons indirin. Bu ikisi uyumlu saldırı modları. Epicfight olmadan miracle indiremezsiniz haberiniz olsun. Moblarla pvp vs. atarsanız güzel oluyor ve iskeletler kılıç vb. aletler taşıyabiliyor bu aletleri onlardan düşürüp elde edebiliyorsunuz

elyta modu olarakta do a barrel roll indirebilirsiniz kaliteli bir moddur
Teşekkürler, modları ekleyeceğiz.

Biraz da teknik modlar istiyoruz bu konuda neler önerirsiniz?

Create diye bir mod vardı hatırladığım kadarıyla bayağı şey vardı içinde bir bakın siz.
Bulamadım ama olsun teşekkürler.

Iron furnace. Iron chests, iron shulker boxes.
Iron furnace modunu ekledim diğer ikisini 24x12'ye kadar CompactStorage modu ile hallettim teşekkürler.

Şuana kadar buları ekledim eklemeye devam edicem.
1729896352070.png

Sophisticated backpacks indirebilirsin çanta modu geliştirmeleri var craftingtable falan koyabiliyorsun içine kullanışlı mod.
CompactStorage modu içerisinde bir adet sandık ve sırt çantası oluşturmaya yarayan çalışma masası mevcut ve yapımı kolay bu nedenle onu tercih ediyorum teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı