Minecraft için oyun arkadaşı

Aslında Almanya paketi 35₺ olan paket iyi olabilir.

Aslında Almanya paketi 35₺ olan paket iyi olabilir.
Hocam, Türkiye'de oynayacağız ve öyle 100 kişi falan girmeyecek sonuçta. 10 kişi paşa paşa oyunumuzu oynayacağız. Denizli'den sunucu alıp 10ping almak var iken neden Almanya'dan alıp 70ping alalım. Sunucular %99 DDoS koruması barındırıyor zaten.

Hocam Spigot server'ın olayı ne ?
Craftbukkit ve Spigot olarak ikiye ayrılır oyun türleri. Tabi bunların alt dallarıda var. Tacospigot, Paperspigot vs. Craftbukkit ve Spigot performans yönünden farklı. Desteklediği eklentilerde tabii ki. Çoğu bilinen eklenti Cb ve Spigot uyumlu çıkar. Ama genel olarak Spigot'taki eklenti sayısı daha fazladır.

Spigot, pluginlerin kurulmasını sağlayan yazılım. Bukkit gibi. Vanilla'da plugin kuramayız.

Spogit server kurunca pluginleri plugin dosyasının içine atınca kullanıma hazır oluyor mu plugin ?

Şimdi serveri güvenli hale getirebileceğiniz şeyleri söyleyeyim ilk önce yazılım kısmından server sürümünü spigot 1.15.2 yapıyoruz bu şekilde servere plugin ekleyebilcez. Yaptıksan sonra eklentiler diye bir sekme gelecek oraya gelip authme yazarak çıkan herhangi bir eklentiyi indirerek servere girdiğinizde kayıt olmanızı isteyecek bu şekilde başkasının hesabınıza girmesini engelleyebileceksiniz. Lag sorununa gelirsek tekrar eklentiler sekmesinden laggclear yazıyoruz ve çıkan eklentiyi indiriyoruz bu eklenti oyun sırasında belirlenen süre geçtiğinde yerde olan itemleri silecek ve lag ı azaltacak isterseniz sizde silebilirsiniz. Daha fazla işe yarar eklentiler için YouTube'a Minecraft Survival pluginleri yazarak bulabilirsiniz sunucuya gelen kişilere op(yetki) veriyor musun bilmiyorum ama eğer veriyorsa adım NobelQ beni de ekle hafta sonu PC açmıyorum hafta içi oynuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…