Minecraft için oyun arkadaşı

Dostlar discord moderasyon işini peşin olarak soruyorum üstlenmek isteyen var mı? Çok zamanı olan, her zaman ilgilenebilecek biri? Sunucuyu kurup linkini bırakacağım buraya ilgilenecek varsa yetkiyi vereceğim ilgilenecek kişiler düzenler.

RAM lazım onun için hocam. Bende olmayan bir şey. :( Yoksa bende zamanında server kurdum bayağı. Yakında 32GB geçeceğim o zaman açarım sunucu 7/24 açık olur.
Ram çok lazım değil 3GB Ram ile gayet iyiydi sadece hepimiz yeni chunk yüklerken biraz lag yapıyordu sanırım internetden dolaydı. Ram kullanımı genellikle %70-80 arasındaydı.

Hocam, şimdi şöyle olucak:
Buradaki 30₺ olan paketi satın alacaksınız, odeaweb en güvendiğim hosting sağlayıcısıdır. Denizlinet'te sunucuları barındırılmaktadır. Lag problemi olmaz.
Sonrasında kurulum işlemlerini ben gerçekleştirebilirim benim için sorun değil. İstediğiniz eklentiyi de yükleyebiliriz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı