E emirhandkk Ziyaretçi 22 Mart 2020 #141 SanayZockt dedi: Evet, oluyor. Ama iş bununla bitmiyor maalesef. Protocollib, vault gibi yüklenmesi gereken ek pluginler var. Bir de o pluginleri editlemek lazım. Genişletmek için tıkla... Şimdi Wordedit i yükledim ama çalışmıyor.(komutları yok) Diğer bir iki plugin çalışıyor.
SanayZockt dedi: Evet, oluyor. Ama iş bununla bitmiyor maalesef. Protocollib, vault gibi yüklenmesi gereken ek pluginler var. Bir de o pluginleri editlemek lazım. Genişletmek için tıkla... Şimdi Wordedit i yükledim ama çalışmıyor.(komutları yok) Diğer bir iki plugin çalışıyor.
A AbdullahAki Hectopat Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 49 22 Mart 2020 #142 Ben kendi bilgisayarımda Türkiye lokasyon olarak açabilirim veya Almanya lokasyon sunucumdan ufak bir bölüm ayırıp oraya'da açabilirim.
Ben kendi bilgisayarımda Türkiye lokasyon olarak açabilirim veya Almanya lokasyon sunucumdan ufak bir bölüm ayırıp oraya'da açabilirim.
Averasia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2018 Mesajlar 1.785 Çözümler 19 Yer BMW Munich, Frankfurter 22 Mart 2020 #143 Silinen üye dedi: Şimdi Wordedit i yükledim ama çalışmıyor.(komutları yok) Diğer bir iki plugin çalışıyor. Genişletmek için tıkla... oyun içinde chat a // yazarsanız world edit çalışmaya başlar
Silinen üye dedi: Şimdi Wordedit i yükledim ama çalışmıyor.(komutları yok) Diğer bir iki plugin çalışıyor. Genişletmek için tıkla... oyun içinde chat a // yazarsanız world edit çalışmaya başlar
E emirhandkk Ziyaretçi 22 Mart 2020 #144 Averasia dedi: oyun içinde chat a // yazarsanız world edit çalışmaya başlar Genişletmek için tıkla... çalışmıyor.
Averasia dedi: oyun içinde chat a // yazarsanız world edit çalışmaya başlar Genişletmek için tıkla... çalışmıyor.
Averasia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2018 Mesajlar 1.785 Çözümler 19 Yer BMW Munich, Frankfurter 22 Mart 2020 #145 Bu arada server i crack açacaksanız skin plugini ekleyin premium girenlerde kendi skinlerini kullansınlar crack girenlerde istedikleri skini kullansınlar
Bu arada server i crack açacaksanız skin plugini ekleyin premium girenlerde kendi skinlerini kullansınlar crack girenlerde istedikleri skini kullansınlar
SanayZockt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2016 Mesajlar 1.839 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2020 #146 Silinen üye dedi: Şimdi Wordedit i yükledim ama çalışmıyor.(komutları yok) Diğer bir iki plugin çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Eğer localhostunuza kurmadı iseniz ip adresi alabilir miyim? Bilgisiz arkadaşlar, yardım etmek yerine daha çok işi batırmayın lütfen.
Silinen üye dedi: Şimdi Wordedit i yükledim ama çalışmıyor.(komutları yok) Diğer bir iki plugin çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Eğer localhostunuza kurmadı iseniz ip adresi alabilir miyim? Bilgisiz arkadaşlar, yardım etmek yerine daha çok işi batırmayın lütfen.
prophet ' Hectopat Katılım 29 Temmuz 2017 Mesajlar 724 Çözümler 5 Yer Kırıkkale 22 Mart 2020 #147 Hocam eğer oyuncu lazımsa benide sayın
A AbdullahAki Hectopat Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 49 22 Mart 2020 #148 Sunucu eklentisinden anlayan var ise benimle iletişime geçsin bir sunucu açalım.
E emirhandkk Ziyaretçi 22 Mart 2020 #149 SanayZockt dedi: Eğer localhostunuza kurmadı iseniz IP adresi alabilir miyim? Bilgisiz arkadaşlar, yardım etmek yerine daha çok işi batırmayın lütfen. Genişletmek için tıkla... Malasef localhost yine de teşekürederim. Edit: çalıştırmayı başardım. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mart 2020
SanayZockt dedi: Eğer localhostunuza kurmadı iseniz IP adresi alabilir miyim? Bilgisiz arkadaşlar, yardım etmek yerine daha çok işi batırmayın lütfen. Genişletmek için tıkla... Malasef localhost yine de teşekürederim. Edit: çalıştırmayı başardım.
stevesm1221 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 2.943 Makaleler 3 Çözümler 9 22 Mart 2020 #150 AbdullahAki dedi: Sunucu eklentisinden anlayan var ise benimle iletişime geçsin bir sunucu açalım. Genişletmek için tıkla... @282742 Daha sunucuyu kurmadıysa olabilir hocam, teşekkürler. Ancak büyük ihtimal kurmuştur.
AbdullahAki dedi: Sunucu eklentisinden anlayan var ise benimle iletişime geçsin bir sunucu açalım. Genişletmek için tıkla... @282742 Daha sunucuyu kurmadıysa olabilir hocam, teşekkürler. Ancak büyük ihtimal kurmuştur.