AbdullahAki
Hectopat
Girebilecekler varsa bende girerim.
Sunucuya girebilmek için Minecraft'a orijinal olarak sahip olmak gerekiyor mu?Arkadaşlar server açık akşama kadar buradayım isteyen geçsin.
Bilmiyorum valla. Denemekte fayda var. Büyük ihtimal girer ama.Sunucuya girebilmek için Minecraft'a orijinal olarak sahip olmak gerekiyor mu?
Şimdi denedim, maalesef. Tek Oyunculu oynayayım bari. Sizlere iyi eğlenceler.Bilmiyorum valla. Denemekte fayda var. Büyük ihtimal girer ama.
Bu gün 20.00 da açar mısın ismim 1PeachesBilmiyorum valla. Denemekte fayda var. Büyük ihtimal girer ama.
Şimdi ben doğma alanından bayağı uzaklaştım karlı alan diye. Düzlük çimenlik bir yer buldum, ev yapmaya çalışıyorum. Bir bitsin çıkacağım akşam yine açarım.Kaçırmışız ya bildirim gelmedi hiç
Akşam girecek misiniz gelirim.
Açıyorsun yani eğer son sürümdeyse herkes luser gibi MC youtuberlerinden ev baksınŞimdi ben doğma alanından bayağı uzaklaştım karlı alan diye. Düzlük çimenlik bir yer buldum, ev yapmaya çalışıyorum. Bir bitsin çıkacağım akşam yine açarım.
Set spawnpoint çeksene oraya herkes içinŞimdi ben doğma alanından bayağı uzaklaştım karlı alan diye. Düzlük çimenlik bir yer buldum, ev yapmaya çalışıyorum. Bir bitsin çıkacağım akşam yine açarım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.