Minecraft için server kiralamak

Emir_cane

Femtopat
Daha fazla  
1.12.2 için ağır modlar olan MC serveri kiralamak istiyoruz. Çünkü Aternos'ta chunklar yüklenmiyor. Bizde bir sunucu kiralamak istiyoruz. Keyubu'da XEON-09 paketini almak istiyorum Xeon işlemcili 10 GB RAM sizce iyi midir? Bu pakete mod kurulabiliyor mu? Ve son olarak Keyubu ne kadar güvenilir bilmiyorum deneyimli arkadaşlar yazabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evinizde eski kullanmadığınız bir cihaz varsa (PC) ona da kurabilirsiniz kiralamak yerine. Ayda birkaç kuruş fazladan elektriğe ödersiniz sadece 😄

1.12.2 için ağır modlar olan MC serveri kiralamak istiyoruz. Çünkü Aternos'ta chunklar yüklenmiyor. Bizde bir sunucu kiralamak istiyoruz. Keyubu'da XEON-09 paketini almak istiyorum Xeon işlemcili 10 GB RAM sizce iyi midir? Bu pakete mod kurulabiliyor mu? Ve son olarak Keyubu ne kadar güvenilir bilmiyorum deneyimli arkadaşlar yazabilir mi?

Xeon işlemcili serverlar yine chunk sorunu yaratır Minecraft Exceptional sunucu kiralamazın lazım.

Merhaba sanırım Keyubu'dan Minecraft sunucusu kiralayacaksınız ben normal sunucu kiralamıştım (VDS) 100 TL'lik arkadaşlarla Minecraft sunucusu kurmuştum ve güzel bir şekilde oynamıştık fakat bazen hata verebiliyor ve grafik arayüzü değil de terminalde hallettiğiniz için uğraştırabiliyor ama oradan sadece Minecraft sunucusu kiralıyacaksanız direk Minecraft kurulu gelecektir büyük ihtimal (tam olarak nasıl işlediğini bilmiyorum) onun haricinde alacağınız sistem gayet yeterli gibi gözüküyor.

Evinizde eski kullanmadığınız bir cihaz varsa (PC) ona da kurabilirsiniz kiralamak yerine. Ayda birkaç kuruş fazladan elektriğe ödersiniz sadece 😄
onu denedik ama malesef port kısmını halledemedik. cgnatta olan internetim var başka arkadaşda denedik ve onunkide öyle oldu.

1. Xeon sunucu kiralamamalısınız, ağır mod çalıştırmayı bırakın güncel sürümlerde açılmaz bile.
2. Keyubu kesinlikle tercih etmemelisiniz.

Migros'tan alsanıza, kafanız rahat olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı