Minecraft isyanı

Minecraft aslında güzel oyun yabancı serverlar falan zevkli oluyor inşası iyi olanlar için de zevkli oyun ancak oynayanların hep 10 yaşında olması insanı oyundan soğutuyor.

Minecraft hâlâ bu kadar oynanıyor mu? 1-2 kere konu gördüm ama şaşırdım. DDOS sadece sunuculara atılmıyor mu? Sunucuya kaldırabileceğinden fazla yük yüklenmesi (botnetlerle milyonlarca bilgisayarın aynı anda yüklenmesi) değil midir DDoS?

Türk sunucularında oynamanız büyük bir hata.

Alacaksın Premium'unu; gireceksin Mineplex'e, Hypixel'e, CubeCraft'a. O zaman rahat edersin. Bu sunucularda fazla Türk yok. Olanlar da zaten sizin bahsettiğiniz türlerden değil. :)
Aynen. Benim de Premium hesabım var. Hypixel'de oynuyorum genelde. Çok fazla hileci çıkmıyor. Çıkanlar da zaten bir süre sonra ban yiyor. Veletlerle uğraşmadan oynuyorum.
Bu arada 2017 Eylül öncesinde Premium hesabım yoktu, o yüzden Türk sunucularında oynuyordum. Hatta ismini vermeyeceğim bir Türk sunucusunda hile açarak oynadığımı hatırlıyorum :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı