Minecraft: Java & Bedrock Edition for PC orijinal Minecraft midir?

• Konuyu başlatan P4L
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 33
  • Görüntüleme 4.705
Bu arada 500 liralık olan yok mu? Yerini bu oyun mu aldı? Yoksa ben mi karıştırıyorum.
Siteye de yerel fiyatlandırma gelmiş.

Deluxe Edition olan 650 lira şuan. Onunla farkı nedir hocam? Var mıdır?

1673765009402.png

Tüm bu özellikler sadece Bedrock sürümü için geçerlidir.

Siteye de yerel fiyatlandırma gelmiş.

Eki Görüntüle 1633369
Tüm bu özellikler sadece Bedrock sürümü için geçerlidir.
İkiside aynı yani sadece Deluxe'de bu özellikler olduğu için bu fiyat şeklinde. Siz hangisini almamı önerirsiniz? Bu arada Görünüm paketinde shader gibi şeyler mi bulunuyor hocam?

Java & Bedrock olanı alıp o paketleri sonradan oyun içinde alabilirim değil mi? Şuan çünkü olmazsa olmaz değil benim için ama eğer sonradan belki oynayasım gelir diye onları yine oyun içinden Java & Bedrock olanda alabiliyor muyum?

Demek istediğiniz Deluxe almak, Java & Bedrock alıp paketleri oyun içinden sonradan almaktan daha iyi şeklinde mi? Ama şuan için hevesim pek yok hocam onlar için sonradan hevesim olursa alabilirim. Bu şekilde yapabiliyorum değil mi?

Son düzenleme:
Demek istediğiniz Deluxe almak, Java & Bedrock alıp paketleri oyun içinden sonradan almaktan daha iyi şeklinde mi? Ama şuan için hevesim pek yok hocam onlar için sonradan hevesim olursa alabilirim. Bu şekilde yapabiliyorum değil mi?
Hayır, daha iyi demedim. Deluxe pakedinde yer alan içerikleri ileride her şekilde satın alacaksanız direkt Deluxe paketini almanız daha mantıklı dedim. Çünkü içerikler daha ucuza geliyor. Bana kalsa Deluxe sürümü alınmaz çünkü almaya değer bir şey göremiyorum.

Hayır, daha iyi demedim. Deluxe pakedinde yer alan içerikleri ileride her şekilde satın alacaksanız direkt Deluxe paketini almanız daha mantıklı dedim. Çünkü içerikler daha ucuza geliyor. Bana kalsa Deluxe sürümü alınmaz çünkü almaya değer bir şey göremiyorum.
Tamamdır hocam. Ben Java & Bedrock alıp o içerikleri oyun içinden sonradan alabilirim değil mi? Şuan dediğim gibi Deluxe alıp oynama hevesim yok o içerikleri yani. Sonradan gelirse diye.

Teşekkürler hocam. Son olarak internet sitesinden yüklesem olur mu?

Ve kart bilgilerini kaydediyor sanırım alışverişi yaptığımda. Silmeme gerek var mı sorun oluşturur mu kayıtlı kalması kartın?
Oyunu nereden indireceğinizin önemi yok. Minecraft başlatıcısını indiriyor ve hangi oyunu oynayacağınıza başlatıcı üzerinden karar veriyorsunuz. Her yerde aynı bu.

Kart bilgilerini dilerseniz kaldırabilirsiniz. Herhangi bir güvenlik açığında siber korsanların kart bilgilerinize erişme ihtimali de var yani.

Oyunu nereden indireceğinizin önemi yok. Minecraft başlatıcısını indiriyor ve hangi oyunu oynayacağınıza başlatıcı üzerinden karar veriyorsunuz. Her yerde aynı bu.

Kart bilgilerini dilerseniz kaldırabilirsiniz. Herhangi bir güvenlik açığında siber korsanların kart bilgilerinize erişme ihtimali de var yani.
Tamamdır hocam teşekkürler. İndirip tıklayıp açıyorum bu kadar. Birde hangi sürümü oynayacağımı seçiyorum gakibat. Java mı Bedrock mı diye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı