Aynen, başlatıcıyı açtığınızda ilk olarak oyunu satın aldığınız hesaba giriş yapıyorsunuz. Ardından oynamak istediğiniz sürümü soldan seçip indiriyorsunuz.Tamamdır hocam teşekkürler. İndirip tıklayıp açıyorum bu kadar. Birde hangi sürümü oynayacağımı seçiyorum gakibat. Java mı Bedrock mı diye.
Java & Bedrock'da online oynayabiliyor muyum bu arada hocam serverları falan girebiliyor muyum? BedWars, Skyblock vs. Gibi şeyler için de para mı gerekiyordu sanırım oyun içi. Dediğim gibi doğruysa alırım sonradan isteğim olursa hocam.Aynen, başlatıcıyı açtığınızda ilk olarak oyunu satın aldığınız hesaba giriş yapıyorsunuz. Ardından oynamak istediğiniz sürümü soldan seçip indiriyorsunuz.
Hocam iyi akşamlar. Java & Bedrock'u satın aldım. Ama abonelik olarak satın aldı. Bu yinelenen birşey mi veya hata gibi birşey mi? Aboneliği iptal etsem birşey olur mu?Aynen, başlatıcıyı açtığınızda ilk olarak oyunu satın aldığınız hesaba giriş yapıyorsunuz. Ardından oynamak istediğiniz sürümü soldan seçip indiriyorsunuz.
Yineleneceğini sanmıyorum ama hata gibi birşey mi oldu acaba?Java & Bedrock'da online oynayabiliyor muyum bu arada hocam serverları falan girebiliyor muyum? BedWars, Skyblock vs. Gibi şeyler için de para mı gerekiyordu sanırım oyun içi. Dediğim gibi doğruysa alırım sonradan isteğim olursa hocam.
Hocam iyi akşamlar. Java & Bedrock'u satın aldım. Ama abonelik olarak satın aldı. Bu yinelenen birşey mi veya hata gibi birşey mi? Aboneliği iptal etsem birşey olur mu?
Kartı kaldırma yerine geldim de bağlı abonelik/sipariş yok diyor üstünde. Herhalde sorun yok yinelenme olmayacak ama Papara'da abonelikler bölümünde gözüküyor nedense anlamadım.Java & Bedrock'da online oynayabiliyor muyum bu arada hocam serverları falan girebiliyor muyum? BedWars, Skyblock vs. Gibi şeyler için de para mı gerekiyordu sanırım oyun içi. Dediğim gibi doğruysa alırım sonradan isteğim olursa hocam.
Hocam iyi akşamlar. Java & Bedrock'u satın aldım. Ama abonelik olarak satın aldı. Bu yinelenen birşey mi veya hata gibi birşey mi? Aboneliği iptal etsem birşey olur mu?
Yineleneceğini sanmıyorum ama hata gibi birşey mi oldu acaba?
Papara'da buglu gözüküyor. Abonelik falan yok aslında.Java & Bedrock'da online oynayabiliyor muyum bu arada hocam serverları falan girebiliyor muyum? BedWars, Skyblock vs. Gibi şeyler için de para mı gerekiyordu sanırım oyun içi. Dediğim gibi doğruysa alırım sonradan isteğim olursa hocam.
Yineleneceğini sanmıyorum ama hata gibi birşey mi oldu acaba?
Kartı kaldırma yerine geldim de bağlı abonelik/sipariş yok diyor üstünde. Herhalde sorun yok yinelenme olmayacak ama Papara'da abonelikler bölümünde gözüküyor nedense anlamadım.
Diğer ay gözükmez diye düşünüyorum büyük ihtimal hocam.Papara'da buglu gözüküyor. Abonelik falan yok aslında.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.