Minecraft: Java & Bedrock Edition for PC orijinal Minecraft midir?

• Konuyu başlatan P4L
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 33
  • Görüntüleme 4.709

P4L

Picopat
Daha fazla  
Şu an 200 lira olan ve bu isimli Minecraft oyunu orijinal Minecraft mı arkadaşlar?

Java & Bedrock olanı alıp o paketleri sonradan oyun içinde alabilirim değil mi? Şuan çünkü olmazsa olmaz değil benim için ama eğer sonradan belki oynayasım gelir diye onları yine oyun içinden Java & Bedrock olanda alabiliyor muyum?

Demek istediğiniz Deluxe almak, Java & Bedrock alıp paketleri oyun içinden sonradan almaktan daha iyi şeklinde mi? Ama şuan için hevesim pek yok hocam onlar için sonradan hevesim olursa alabilirim. Bu şekilde yapabiliyorum değil mi?

Son düzenleme:
Hayır, daha iyi demedim. Deluxe pakedinde yer alan içerikleri ileride her şekilde satın alacaksanız direkt Deluxe paketini almanız daha mantıklı dedim. Çünkü içerikler daha ucuza geliyor. Bana kalsa Deluxe sürümü alınmaz çünkü almaya değer bir şey göremiyorum.

Tamamdır hocam. Ben Java & Bedrock alıp o içerikleri oyun içinden sonradan alabilirim değil mi? Şuan dediğim gibi Deluxe alıp oynama hevesim yok o içerikleri yani. Sonradan gelirse diye.

Evet, sonradan da alabilirsiniz.
Teşekkürler hocam. Son olarak internet sitesinden yüklesem olur mu?

Ve kart bilgilerini kaydediyor sanırım alışverişi yaptığımda. Silmeme gerek var mı sorun oluşturur mu kayıtlı kalması kartın?

Teşekkürler hocam. Son olarak internet sitesinden yüklesem olur mu?

Ve kart bilgilerini kaydediyor sanırım alışverişi yaptığımda. Silmeme gerek var mı sorun oluşturur mu kayıtlı kalması kartın?
Oyunu nereden indireceğinizin önemi yok. Minecraft başlatıcısını indiriyor ve hangi oyunu oynayacağınıza başlatıcı üzerinden karar veriyorsunuz. Her yerde aynı bu.

Kart bilgilerini dilerseniz kaldırabilirsiniz. Herhangi bir güvenlik açığında siber korsanların kart bilgilerinize erişme ihtimali de var yani.

Tamamdır hocam teşekkürler. İndirip tıklayıp açıyorum bu kadar. Birde hangi sürümü oynayacağımı seçiyorum gakibat. Java mı Bedrock mı diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…