Minecraft Java Edition Xbox Game Pass'e kasımın kaçında gelecek?

Arkadaşlar normalde Minecraft'ı satın almak için 24 euro ödüyoruz ve bize Premium hesap veriyor. Game Pass'ten alındığında nasıl olacak bilgisi olan var mı? Premium hesapta mı verecek yoksa yalnızca Launcher mı? Yalnızca Launcher verse hesap olmadığından giriş de yapamayız zaten. Ben anlayamadım.

Launcher bedava zaten, niye bedava olan bir şeyi versinler?
 
Premium hesap verirseler bir kere almamız yeterli olur, sonra o hesabı hep kullanabiliriz; bu yüzden geçici üyelik gibi bir sistem kurmuş olabilirler. Ücretini ödediğin sürece hesabı kullanırsın, ödemezsen hesap bilgileri değişir ve giriş yapamazsın. Valla biraz karışık bir durum, ne olacak göreceğiz.
 
Premium hesap verirseler bir kere almamız yeterli olur, sonra o hesabı hep kullanabiliriz; bu yüzden geçici üyelik gibi bir sistem kurmuş olabilirler. Ücretini ödediğin sürece hesabı kullanırsın, ödemezsen hesap bilgileri değişir ve giriş yapamazsın. Vallahi biraz karışık bir durum, ne olacak göreceğiz.
Microsoft hesabına bağlı olacak, Game Pass bitince erişim sona erecek. Neyini anlayamadınız anlayamadım, karışık bir durum değil.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı