Xbox Game Pass'e zam gelecek!

Gelecek zaten hocam Xbox Game Pass Twitter hesabı kendi tweet attı bu tarihten itibaren tüm activison Blizzard oyunlarının Game Pass'e gelmesi için uğraşıcağız diye.

3-4 ay aldığında oynadığın oyun sayısı kadar oyunu asla alamazsın ancak 1 AAA 4-5 AA oyun alırsın öğrenciler için tabii zor olur aylık 200 ama Game Pass'e aylık 200 vermekten başka çareleride yok bir oyun olmuş 1400 TL.

Son kaleyi yıkmaz ancak sarsar bu zam. :D

Game Pass 200 TL civarı olursa veya geçerse korsan kullanımı aşırı artar. Ben de öğrenciyim bir abonelik sistemine 200 TL veya üstü veremem. Korsana yönelirim.

Game Pass 200 TL civarı olursa veya geçerse korsan kullanımı aşırı artar. Ben de öğrenciyim bir abonelik sistemine 200 TL veya üstü veremem. Korsana yönelirim.

Korsan oynayana kimse kızamaz zaten bu saatten sonra fiyatlar ortada.

200 TL olursa bence çok iyi olur ben 280-300 gibi bir fiyat olmasından korkuyorum.

Korsan oynayana kimse kızamaz zaten bu saatten sonra fiyatlar ortada.

200 TL olursa bence çok iyi olur ben 280-300 gibi bir fiyat olmasından korkuyorum.

O kadar arttırmazlar diye düşünüyorum. Activision bu Zam'da büyük rol oynasa da 150 TL üstü rakam arttıracaklarını sanmıyorum. Asıl vursalardı birkaç ay önceki Zam'da vururlardı bence.

O kadar arttırmazlar diye düşünüyorum. Activision bu Zam'da büyük rol oynasa da 150 TL üstü rakam arttıracaklarını sanmıyorum. Asıl vursalardı birkaç ay önceki Zam'da vururlardı bence.

Her oyunu 1500 lira olan Call of Duty'i Game Pass'e getirip aylık 200'e oynatmakda aşırı ucuz gibi geliyor bana 2 ay 400 lira verip 25000 TL değerindeki tüm CoD serisini ve daha fazlasını oynayabilirsin yani daha büyük bir zam olma ihtimali var.

Her oyunu 1500 lira olan Call of Duty'i Game Pass'e getirip aylık 200'e oynatmakda aşırı ucuz gibi geliyor bana 2 ay 400 lira verip 25000 TL değerindeki tüm CoD serisini ve daha fazlasını oynayabilirsin yani daha büyük bir zam olma ihtimali var.

Bu zam sadece Türkiye'ye mi gelecek yoksa genel olarak tüm dünya genelinde mi? Ona göre yazacağım.

Bilgi yok hocam zam geliceği bile kesin değil.

Ama Phil Spencer Game Pass'e zam gelmesinin kaçınılmaz olduğunu söylemişti global olma ihtimali yüksek.

Global ise yurt dışın'da maksimum 6-7 dolarlık zam geleceğini düşünüyorum. 7 dolar 195 TL ediyor. Yani Ultimate 195-200 bandı normali ise 150 civarı olabilir veya 160.

Ki bir de Microsoft Türkiye'de de oldukça ilgili. Bu yüzden milletin tepkisini az çok biliyorlardır ne diyeceklerini. Bunu da göz altına alacaklarını düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı