Minecraft Java hesap taşıma pelerini yeni hesaplara alınabilir mi?

EnderGamingYT

Decapat
Merhabalar. Az önce YouTube'da 3 ay önce Minecraft'ın yayınladığı bir videoyu keşfettim. Java hesaplarını microsofta taşıyınca bedava kırmızı bir pelerin veriyorlarmış. Eğer ki pelerin dağıtılaya başlanırsa ve yakın zamanda Premium hesap alırsam o pelerini alabilir miyim?

Buradan giriş yaptıktan sonra Microsoft hesabının ana sayfasına atıyor.
Hocam ben tam anlamadım. Taşınma yaptığımız zaman oyunumuz bedrock sürüm mü oluyor? Yani RTX'li ve güncellemelerin geç geldiği sürüme mi geçiş yapıyoruz? Yoksa sadece güvenlik amaçlı olan ve ödül olarak pelerin verilen bir şey mi?
Güvenlik amaçlı geçiliyor tahminimce. Bedrock sürüm olmuyor. Java Edition yine Java Edition fakat Microsoft ile birleşiyor o kadar.

Hocam ben tam anlamadım. Taşınma yaptığımız zaman oyunumuz bedrock sürüm mü oluyor? Yani RTX'li ve güncellemelerin geç geldiği sürüme mi geçiş yapıyoruz? Yoksa sadece güvenlik amaçlı olan ve ödül olarak pelerin verilen bir şey mi?

Hayır Bedrock Edition'a geçiş yapmıyorsunuz zaten bedrock sürümlerinde Microsoft girişi istiyordu artık Java sürümlerindede istiyor güvenlik için her yerde kaçak hesap satıldığı için yapıldı yüksek ihtimal bir de daha fazla kişi bağlaması için hediye pelerin veriyorlar yani güvenlik ve sahte hesaplar için bu bir de yanında bedava pelerin.
Güvenlik amaçlı geçiliyor tahminimce.

Aynen öyle bir de daha fazla kişi bağlasın diye ücretsiz pelerin veriyorlar.

Hayır Bedrock Edition'a geçiş yapmıyorsunuz zaten bedrock sürümlerinde Microsoft girişi istiyordu artık Java sürümlerindede istiyor güvenlik için her yerde kaçak hesap satıldığı için yapıldı yüksek ihtimal bir de daha fazla kişi bağlaması için hediye pelerin veriyorlar yani güvenlik ve sahte hesaplar için bu bir de yanında bedava pelerin.
Hocam ben de dediğiniz şekilde aldım Minecraft hesabımı. Bir Rus sitesi vardı çalıntı satıyordu oradan almıştım 5 TL'ye falan. Hesap benim tamamen ve şifresini falan da değiştirdim. Önceden almışım iyi ki.

Hocam bende dediğiniz şekilde aldım Minecraft hesabımı. Bir Rus sitesi vardı çalıntı satıyordu oradan almıştım 5 TL'ye falan. Hesap benim tamamen ve şifresini falan da değiştirdim. Önceden almışım iyi ki.

Şifresi değiştiyse artık sizindir çünkü o hesaplara genellikle 3-4 kişide birden oluyor ama şifre değiştirince onları hesap otomatik olarak atıyor yani Minecraft fark edemez o siteden aldığınızı sadece hesap etkinliğinde 3-4 farklı IP'den giriş yapıldığını görebiliyor o da sıkıntı yaratmaz yani Minecraft sitesinden alınsın diye yapılıyor bu alacak olanlar ucuza alabiliyorsa alsın aldığı gibi şifresini değişsin çünkü bu zorunlu olduğu zaman minecrafta 200-300 TL vermeniz gerekecek.
Özet: Amaçları Minecraft'ı sitesinden 200-300TL'ye satmak diğer sitelerden alınmamasını sağlamak.

Şifresi değiştiyse artık sizindir çünkü o hesaplara genellikle 3-4 kişide birden oluyor ama şifre değiştirince onları hesap otomatik olarak atıyor yani Minecraft fark edemez o siteden aldığınızı sadece hesap etkinliğinde 3-4 farklı IP'den giriş yapıldığını görebiliyor o da sıkıntı yaratmaz yani Minecraft sitesinden alınsın diye yapılıyor bu alacak olanlar ucuza alabiliyorsa alsın aldığı gibi şifresini değişsin çünkü bu zorunlu olduğu zaman minecrafta 200-300 TL vermeniz gerekecek.
Özet: Amaçları Minecraft'ı sitesinden 200-300TL'ye satmak diğer sitelerden alınmamasını sağlamak.
Hocam benim aldığım hesap 3-4 kişiye satılmıyordu zaten. Satıcıyı biliyorum tek kişiye satıyor bir hesabı. O Türk satıcılar gibi değil. Rus sitesiydi zaten. Ayrıca garantisi falan da var eğer sorun çıkarsa yazıyorsunuz yeni hesap veriyor. Tabii şimdi ne oldu o siteye bir bilgim yok. Merak ettim bakacağım.

Hesapları kısıtlı bir sayıyla henüz aktarmaya başladılar. Minecraft Launcher'de hesabınızı aktarabileceğiniz bildirim olarak gözükeceği yazıyor.

Hocam bana çekilişten çıkmıştı mail hariç her şeyi değişiyor ve 2 yıldır kullanıyorum mailine erişimim yok bu Microsoft'a geçiş yaparken erişimim olmayan maile kod falan gelmesi gerekecek mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı