Minecraft Java mı Bedrock mı oynanmalı?

Enss755

Hectopat
Kız arkadaşımla Minecraft oynicağız hangi sürümü oynamammız daha iyi olur? Hangisi daha zevklidir? Sadece aynı haritada takılacağız maden ev falan öyle mod falan kurmayı düşünmüyorum.

Kesinlikle Java sürümü başka cevap çıkacağını sanmıyorum saygılar.

Kız arkadaşımla Minecraft oynicağız hangi sürümü oynamammız daha iyi olur? Hangisi daha zevklidir? Sadece aynı haritada takılacağız maden ev falan öyle mod falan kurmayı düşünmüyorum.

Survival oynayacaksanız tabii ki de Bedrock modla bir işiniz yoksa. Paranız var ise mağazadan bazı packler ile oyun çok güzel oluyor.

Java sürümünün grafikleri gözüme daha hoş geliyor ve oynanışı da daha rahat hissettiriyor. Bedrock'ta fareyi hareket ettirirken bile Java sürümüne kıyasla daha tuhaf geliyor.

Zevkinize bağlı bu durum mod kuracağım hardcore gireceğim diyorsanız Java yok ben özel haritalarda takılıcam diyorsanız Bedrock tercih etmenizi öneririm.

Özel harita muhabbeti ne oluyor öyle mod kurup hardcore takılmayacağım sadece biraz eğlenceli zaman geçirmek için.

Bedrock'un kendine ait bir mağazası var her geçen gün genişliyor orada korku haritalarından tutun modlara kadar her şey var özel harita da farklı bir oyun gibi düşünün farklı bir mod oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı