Kız arkadaşımla Minecraft oynicağız hangi sürümü oynamammız daha iyi olur? Hangisi daha zevklidir? Sadece aynı haritada takılacağız maden ev falan öyle mod falan kurmayı düşünmüyorum.
Mod kuracaksan Java.
Kız arkadaşımla Minecraft oynicağız hangi sürümü oynamammız daha iyi olur? Hangisi daha zevklidir? Sadece aynı haritada takılacağız maden ev falan öyle mod falan kurmayı düşünmüyorum.
Özel harita muhabbeti ne oluyor öyle mod kurup hardcore takılmicam sadece biraz eğlenceli zaman geçirmek içinZevkinize bağlı bu durum mod kuracağım hardcore gireceğim diyorsanız Java yok ben özel haritalarda takılıcam diyorsanız Bedrock tercih etmenizi öneririm.
Özel harita muhabbeti ne oluyor öyle mod kurup hardcore takılmayacağım sadece biraz eğlenceli zaman geçirmek için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.