Minecraft Java mı Bedrock mı?

Java çoğu açıdan daha iyi bence. Optimizasyon sorunsa hop sodium kur düzeliyor. Sıkılmaya mı başladın mod paketi kur yeni bir sürü özellik geliyor. Arkadaşlarınla oynamal mı istiyorsun essentials modunu kuruyorsun davet edip oynuyorsun. Daha ne istenebilir ki?

Mod kuran biri değilim FPS sorunları da yaşamıyorum, her zaman Java sürümünü kullandım Bedrock'a geçmeyi düşünüyorum. Sizce geçilir mi?
Sadece arkadaşımla Multi Survival gireceğim.
Milletin java kullanmasının sebebi mod çeşitliliği çok fazla, ama sen mod kurmuyorsun. Bence senin için bedrock daha iyi olur. Bedrockın optimizasyonu javaya göre çok iyi, gerçekçi ve ayrıca içinde deney sürümü de mevcut. Yani oyunda balon, su altı tntsi gibi şeyler var.

Milletin java kullanmasının sebebi mod çeşitliliği çok fazla, ama sen mod kurmuyorsun. Bence senin için bedrock daha iyi olur. Bedrockın optimizasyonu javaya göre çok iyi, gerçekçi ve ayrıca içinde deney sürümü de mevcut. Yani oyunda balon, su altı tntsi gibi şeyler var.
Bedrock yok eder. Java sadece mod da önde diğer bütün konular da tek ara Bedrock.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı