Minecraft Java mı Bedrock mu?

Elbette Java herkesin tercihi. Sade, modsuz ve texture packsiz survival oynayan birisi için Bedrock daha mantıklı olabilir. Onun haricinde Java'dan şaşmamak lazım.
Bugrock da bloğa sıkışıp hardcore serisini bitirmeyi kimse istemez bence düz survivalda da java.

Daha çok zorlanayım diyorsan Bedrock derim. Bedrock Java'ya göre daha zor yani hayatta kalmak daha zor denizde kapı koyunca veya gemiyle yüksekten atlayınca ölüyon bunlar gibi birçok zorluk var. Bir Java oyuncusu olarak Bedrock'un atmosferini de sevmiyorum ve oyunu modlamakta çok zor.

Dediğiniz şeyler (tekne ile yüksekten atlama, denizde kapı ile nefes alma) oyunun açıklarından faydalanmak. Ciddi anlamda survival oynayacak insan oyun açıklarından yararlanmaz.

Haricinde Java iyidir. Optimizasyonu kötü olsa da modlama vb. birçok konuda önde. Özellikle mekanikleri çok iyi. Java sonrası Bedrock mekaniklerine alışmak mümkün değil.

Daha önce shader falan kullanan bir insan Bedrock ile yapamaz, çok kötü hissettirir. Bi'de Bedrock sürümünde çoğu şey ücretli. Oyuna bir sürü para vermen yetmezmiş gibi skin değiştirme gibi basit şeylere bile para vermek zorunda kalıyorsun.

7 Yılı aşkın bir süredir Minecraft Bedrock Edition oynuyorum ve bu süre zarfında en az 100 kez oyunu bitirdim. 1 kez bile hata yaşamadım :D Java diyen kişi büyük ihtimalle Bedrocku oynamamıştır bile.

Dediğiniz şeyler (tekne ile yüksekten atlama, denizde kapı ile nefes alma) oyunun açıklarından faydalanmak. Ciddi anlamda survival oynayacak insan oyun açıklarından yararlanmaz.

Haricinde Java iyidir. Optimizasyonu kötü olsa da modlama vb. birçok konuda önde. Özellikle mekanikleri çok iyi. Java sonrası Bedrock mekaniklerine alışmak mümkün değil.

Daha önce shader falan kullanan bir insan Bedrock ile yapamaz, çok kötü hissettirir. Bi'de Bedrock sürümünde çoğu şey ücretli. Oyuna bir sürü para vermen yetmezmiş gibi skin değiştirme gibi basit şeylere bile para vermek zorunda kalıyorsun.
Oynamadığın o kadar belli ki..

Oynamadığın o kadar belli ki..
Aylar önceki konuya yazıyorsun. Oynamadığın o kadar belli ki demişsin de oynadığım için detaylı mesaj attım. Hata yaşarsın falan da dememişim mesajımda. İkisi aynı oyun olsa da farklı özelliklere sahipler. Yukarıdaki mesajımda yazıldığı şekilde isteyen istediğini tercih eder. Birilerine "oynamadın" derken dikkat edersin artık.

Bedrock ama ikiside birbirinin eksiğini kapatıyor. Ortada kalmışlar. Bedrock daha hızlı oynanıyor ve PVP'si iyi, Java'nın da arayüzü iyi ve mekanikleri daha iyi + OptiFine var. Ama Bedrock'a göre oynanış daha ağır. PVP'si de zor. Bedrock'dan sonra epey zorlanıyorum. Millet nasıl oynuyor anlamış değilim otomatik yol yapar gibi sırtları dönük yol yapıyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı