M m3081 Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 3.536 Makaleler 3 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #31 Polorchen dedi: Shader modlarıyla açılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şekilde tam RTX açılamaz(çünkü Java OpenGL kullanıyor ve RTX sadece DirectX12 ve Vulkan'da var).
Polorchen dedi: Shader modlarıyla açılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şekilde tam RTX açılamaz(çünkü Java OpenGL kullanıyor ve RTX sadece DirectX12 ve Vulkan'da var).
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 6 Ekim 2021 #32 denizxs dedi: Hiç öyle bir sorun yaşamadım, nasıl bir sorun olduğu hakkında bir video veya resim atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu texturepackin eklediği her yeni şey sadece OptiFine'de çalışıyor.
denizxs dedi: Hiç öyle bir sorun yaşamadım, nasıl bir sorun olduğu hakkında bir video veya resim atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu texturepackin eklediği her yeni şey sadece OptiFine'de çalışıyor.
4 416274 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3.865 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer İstanbul 6 Ekim 2021 #33 Polorchen dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu texturepackin eklediği her yeni şey sadece OptiFine'de çalışıyor. Genişletmek için tıkla... İlk defa duydum, bilgi için teşekkürler.
Polorchen dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu texturepackin eklediği her yeni şey sadece OptiFine'de çalışıyor. Genişletmek için tıkla... İlk defa duydum, bilgi için teşekkürler.
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.736 Makaleler 22 Çözümler 279 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ekim 2021 #34 Polorchen dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu texturepackin eklediği her yeni şey sadece OptiFine'de çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Mesela bu örnekte var. Ama ben connected texture pek kullanmıyorum.
Polorchen dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu texturepackin eklediği her yeni şey sadece OptiFine'de çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Mesela bu örnekte var. Ama ben connected texture pek kullanmıyorum.
3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 6 Ekim 2021 #35 Polorchen dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu texturepackin eklediği her yeni şey sadece OptiFine'de çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam link atar mısınız. (Ben Java da oyunuyorum.)
Polorchen dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu texturepackin eklediği her yeni şey sadece OptiFine'de çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam link atar mısınız. (Ben Java da oyunuyorum.)
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 6 Ekim 2021 #36 AbdullahV2 dedi: Mesela bu örnekte var. Ama ben connected texture pek kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben çok seviyorum. O nedenle Survival'i OptiFine'de, serverleri ve modları sodium üzerinden oynarım.
AbdullahV2 dedi: Mesela bu örnekte var. Ama ben connected texture pek kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben çok seviyorum. O nedenle Survival'i OptiFine'de, serverleri ve modları sodium üzerinden oynarım.
M m3081 Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 3.536 Makaleler 3 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #37 denizxs dedi: Siz. Mcpack şeklinde indirelebilir şeylerden bahsediyorsanız, o tür modların çeşitliği çok az. Java sürümü üzerinde binlerce çeşitten mod var. Genişletmek için tıkla... Bedrock mağazası bunu beğenmedi.
denizxs dedi: Siz. Mcpack şeklinde indirelebilir şeylerden bahsediyorsanız, o tür modların çeşitliği çok az. Java sürümü üzerinde binlerce çeşitten mod var. Genişletmek için tıkla... Bedrock mağazası bunu beğenmedi.
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 6 Ekim 2021 #38 ilkernumi dedi: Hocam link atar mısınız? (ben Java da oynuyorum.) Genişletmek için tıkla... https://www.curseforge.com/minecraft/texture-packs/bettervanillabuilding Pack'i araştırın bayağı özelliği var
ilkernumi dedi: Hocam link atar mısınız? (ben Java da oynuyorum.) Genişletmek için tıkla... https://www.curseforge.com/minecraft/texture-packs/bettervanillabuilding Pack'i araştırın bayağı özelliği var
4 416274 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3.865 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer İstanbul 6 Ekim 2021 #39 m3081 dedi: Bedrock mağazası bunu beğenmedi. Eki Görüntüle 1182414 Genişletmek için tıkla... Ama parayla satın alınmıyor mu onlar?
m3081 dedi: Bedrock mağazası bunu beğenmedi. Eki Görüntüle 1182414 Genişletmek için tıkla... Ama parayla satın alınmıyor mu onlar?
M m3081 Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 3.536 Makaleler 3 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #40 Nowitzer dedi: Sodium yükleyerek gayet iyi FPS'ler alabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... denizxs dedi: Sodium, Phosphor, Lithium üçlüsü çok iyi oluyor. Oyunu bayağı optimize ediyor. Genişletmek için tıkla... Polorchen dedi: Sadece OptiFine bile yeterli. Tabi daha iyi performans için diğer modlar tercih edilir. Genişletmek için tıkla... denizxs dedi: Hocam OptiFine artık eskidi, Fabric modu olan Sodium daha stabil çalışıyor. Genişletmek için tıkla... O saydıklarınız hiçbir şekilde bedrock kadar iyi yapamaz çünkü en baştan Java zaten ayrı bir sanal makine olarak çalışıyor yani sistem kaynaklarına tam erişimi yok ama bedrock direkt rahatça donanıma erişebiliyor.
Nowitzer dedi: Sodium yükleyerek gayet iyi FPS'ler alabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... denizxs dedi: Sodium, Phosphor, Lithium üçlüsü çok iyi oluyor. Oyunu bayağı optimize ediyor. Genişletmek için tıkla... Polorchen dedi: Sadece OptiFine bile yeterli. Tabi daha iyi performans için diğer modlar tercih edilir. Genişletmek için tıkla... denizxs dedi: Hocam OptiFine artık eskidi, Fabric modu olan Sodium daha stabil çalışıyor. Genişletmek için tıkla... O saydıklarınız hiçbir şekilde bedrock kadar iyi yapamaz çünkü en baştan Java zaten ayrı bir sanal makine olarak çalışıyor yani sistem kaynaklarına tam erişimi yok ama bedrock direkt rahatça donanıma erişebiliyor.